Τελευταίες Ειδήσεις

Χρήστος Μιχαλόπουλος. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως δημοτικού συμβούλου του Δήμου Μετεώρων, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου”.


Είμαι ο Χρήστος Μιχαλόπουλος με καταγωγή την Καλλιθέα Καλαμπάκας. Μοιράζω τον χρόνο διαμονής μου ανάμεσα στα Τρίκαλα και το αγαπημένο μου χωριό.

 

Εξήντα οκτώ ετών και συνταξιούχος πλέον.

Παντρεμένος με την Αναστασία Χαρχαντή από το Γερακάρι με την οποία και αποκτήσαμε τρία κορίτσια και μέχρι τώρα έξι υπέροχα εγγόνια.

 

Μπήκα πολύ νέος στην ΜΟΜΑ από την οποία και απέκτησα την άδεια “Χειριστής Μηχανημάτων Έργου”.

Εργάστηκα ως χειριστής γκρέιντερ σε πολλές κατασκευαστικές ανά την Ελλάδα και σε projects όπως η Εγνατία Οδός και τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος. Τελικά, συνταξιοδοτήθηκα από τον Δήμο Τρικκαίων ως χειριστής μηχανημάτων έργου.

 

Επενδύω τον χρόνο μου στα εγγόνια, στις ατέρμονες συζητήσεις επί παντός επιστητού και στην πολιτική. Την πολιτική και τις πολιτικές που έχουν να κάνουν με τον τόπο μου.

 

Διετέλεσα Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Καλλιθέας 1981-1982, γραμματέας Συμβουλίου Περιοχής του τότε Δήμου Τυμφαίων και οκτώ χρόνια Πρόεδρος της Κοινότητας Καλλιθέας.

 

Πιστεύω απόλυτα στην δύναμη των ορεινών κοινοτήτων μας σε συνδυασμό με την εξουσία του κέντρου της Καλαμπάκας.

 

Η ουσιαστική βοήθεια στην ανάπτυξη των ανθρώπων που κρατούν τα χωριά μας είναι προτεραιότητα.

Οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες μας, χρειάζονται σύγχρονα δίκτυα ύδρευσης, αγροτική οδοποιία, εύκολη πρόσβαση στις δομές του κέντρου, πληροφορία και επιμόρφωση.  

 

Συντάσσομαι με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου. Γιατί από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές εισέπραξα αχαριστία και αμετροέπεια. Εδώ, διαβλέπω ειλικρίνεια, αλληλεγγύη και όρεξη για ουσιαστική και μακροπρόθεσμη παρέμβαση.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.