Τελευταίες Ειδήσεις

ΓΚΕΡΜΠΕΣΙΩΤΗΣ Γ. - ΒΡΑΚΑ Κ. - ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΟΥ ΧΡ. - ΘΕΟΧΑΡΗΣ Π. -ΣΙΩΠΗ ΕΥΘ. - ΚΟΓΙΩΝΟΥ ΒΑΛ. - ΚΟΣΚΙΝΙΩΤΗΣ Κ. - ΜΗΤΣΙΑΚΗΣ Δ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» ΚΑΙ ΦΑΝΗ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ ΤΟ Τ.Σ. ΡΙΖΟΒΟΥΝΙΟΥ


Με χαρά ανακοινώνουμε οκτώ νέες υποψηφιότητες με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» στο Δήμο Μουζακίου. Πρόκειται για τους: Γιώργο Γκερμπεσιώτη, Κική Βράκα, Χρυσούλα Γιαννουλάκου, Πέτρο Θεοχάρη, Ευθυμία Σιώπη, Βαλεριανή Κογιώνου, Κώστα Κοσκινιώτη, Δημήτρη Μητσιάκη, οι οποίοι θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στο Τοπικό Συμβούλιο Ριζοβουνίου.

Μαζί συνεχίζουμε τη «Νέα Αυτοδιοικητική Πορεία» για το Αύριο του Δήμου Μουζακίου. Οι εν λόγω υποψήφιοι και τα άλλα στελέχη του Συνδυασμού, που έχουν ως βασικά γνωρίσματα τους στενούς δεσμούς με τον τόπο, το ήθος, την έντονη δράση σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής, την ικανότητα στη διαχείριση και αντιμετώπιση προβλημάτων, αποτελούν τη δύναμή μας. Είναι οι πρωταγωνιστές του μέλλοντος στο Νέο Δήμο μας. Ο ρόλος τους θα είναι καθοριστικός στη γρήγορη επίτευξη του μεγάλου στόχου, με τη συνεργασία όλων των συνδημοτών και ηγέτη το Φάνη Στάθη, να φτιάξουμε έναν Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρότυπο δημιουργίας, προόδου και ευημερίας για όλη τη χώρα. Οι προϋποθέσεις δημιουργήθηκαν την τετραετία που πέρασε. Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε καινούργια «Σελίδα» ανάπτυξης στον τόπο!

Για τους υποψήφιους Τοπικούς Συμβούλους επισημαίνουμε τα παρακάτω:


Γκερμπεσιώτης Γεώργιος του Κων/νου, επιχειρηματίας του αγροτικού τομέα. Εκλέχτηκε πρώτη φορά στο Τοπικό Συμβούλιο Ριζοβουνίου στις δημοτικές εκλογές του 2019 και έγινε Πρόεδρος, ιδιότητα που έχει μέχρι σήμερα. Αυτό το χρονικό διάστημα η Δημοτική Διοίκησή μας είχε άριστη συνεργασία μαζί του γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την εκτέλεση ουσιαστικών έργων αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων, με τελευταίο αυτό της ανακατασκευής – ανάπλασης της κεντρική πλατείας της Κοινότητας.


Βράκα Κική του Γεωργίου, κομμώτρια. Είναι μια νέα δυναμική γυναίκα με μεγάλη θέληση προσφοράς στον τόπο της γεγονός που την παρακίνησε να συμμετάσχει για πρώτη φορά στα κοινά θέτοντας υποψηφιότητα στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.


Γιαννουλάκου Χρυσούλα (Σίσσυ) του Κων/νου, στρατιωτικός, υπηρετεί στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) Τρικάλων απ’ όπου αποφοίτησε το 2008. Κατέχει ειδικότητα Τεχνικού Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών ΕΠΑΛ. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.


Θεοχάρης Πέτρος του Θωμά, ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι απόφοιτος ΤΕΕ και εργάζεται σε τοπική επιχείρηση. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.


Σιώπη Ευθυμία (Έφη) – Καλογρίτσα του Φωτίου, αγρότισσα. Έχει σπουδάσει και νοσηλευτική. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.


Κογιώνου - Μπουρντούβαλου Βαλεριανή (Βαλερί) του Δημητρίου, ιδιωτική υπάλληλος. Είναι τελειόφοιτη της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Καρδίτσας και αποφάσισε να συμμετάσχει πρώτη φορά στα κοινά στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.


Κοσκινιώτης Κωνσταντίνος του Βασιλείου, αγρότης. Κατέχει και ειδικότητα μηχανικού αυτοκινήτων. Εκλέχτηκε πρώτη φορά Τοπικός Σύμβουλος Ριζοβουνίου στις εκλογές ου 2019 και ασκεί έως σήμερα τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου στο Τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας, συμβάλλοντας σημαντικά στην επίλυση πολλών προβλημάτων της περιοχής.


Μητσιάκης Δημήτριος του Βάϊου, μηχανικός αυτοκινήτων. Ασχολείται ενεργά με τη γεωργία. Είναι Πρόεδρος στο Μορφωτικό Σύλλογο Ριζοβουνίου από το 2008 μέχρι και σήμερα. Στις δημοτικές εκλογές του 2019 εκλέχτηκε Τοπικός Σύμβουλος της Κοινότητας, ιδιότητα που έχει μέχρι σήμερα.

Όλες και όλοι δηλώνουν ότι βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα να αναλάβουν προσωπική και συλλογική δράση, προκειμένου να ανεβάσουν επίπεδο την ποιότητα ζωής στη γενέτειρά τους και να δώσουν στο Ριζοβούνι μαζί μας, νέα ισχυρή αναπτυξιακή ώθηση. Τους ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.

 

 

               

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.