Τελευταίες Ειδήσεις

Ζιώγα Πηνελόπη. Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο γενικό ψηφοδέλτιο Χασίων του Δήμου Μετεώρων, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.


Φίλες, φίλοι

 

Είμαι η Πηνελόπη Ζιώγα με καταγωγή την Ασπροκκλησιά. Μοιράζω τον χρόνο διαμονής μου μεταξύ Τρικάλων και του αγαπημένου μου τόπου.

 

Παντρεμένη με τον Αχιλλέα Καλαθά με τον οποίο έχουμε ένα παιδί.

 

Σπούδασα Βρεφονηπιοκόμος. Ωστόσο, έχω εργαστεί στους κλάδους της εστίασης και των πωλήσεων.

 

Ασχολούμαι με την ορεινή πεζοπορία και τα ταξίδια στο μέτρο του δυνατού.

Τα ταξίδια ανοίγουν τους ορίζοντες μου, με φέρνουν σε επαφή με άλλες κουλτούρες, βλέπω καινοτομίες, με κάνουν να συνειδητοποιήσω πόσο μικροί είμαστε σε αυτόν τον πλανήτη κι εν τέλει με κάνουν καλύτερο άνθρωπο.

Η πεζοπορία μού προσφέρει πνευματική διαύγεια και την απαραίτητη επαφή με την φύση.

 

Το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού μας ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα. Γεωργοί, κτηνοτρόφοι, υλοτόμοι, μελισσοκόμοι. Η οργανωμένη φροντίδα του αγροτικού οδικού δικτύου αποτελεί προτεραιότητα.

Το “ξεχορτάριασμα” εντός κι εκτός των οικισμών είναι θέμα αισθητικής, ασφάλειας και πρόληψης πυρκαγιών.

Η μαζική εσωτερική ή εξωτερική μετανάστευση των νέων τα τελευταία χρόνια, άφησε μόνους και αβοήθητους τους ηλικιωμένους. Η “Βοήθεια στο Σπίτι” θα προσφέρει στους παππούδες μας μία ανάσα και μία ανακούφιση.

 

Είμαι νέα. Επιλέγω ένα νέο συνδυασμό με ηγέτη ένα νέο άνθρωπο. Συστρατεύομαι με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου. Για την φρέσκια σκέψη, την ειλικρίνεια, την εμπειρία και την θέληση να αλλάξει ο τόπος σελίδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.