Τελευταίες Ειδήσεις

Χρήστος Ντίνας. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως τοπικού συμβούλου Αγιόφυλλου του Δήμου Μετεώρων, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.


Κατάγομαι από το Αγιόφυλλο Καλαμπάκας όπου και διαμένω μόνιμα.

 

Είμαι εξήντα τριών ετών, με τρία παιδιά και συνταξιούχος ΟΓΑ πλέον.

 

Επί σειρά ετών υπηρέτησα στο Εμπορικό Ναυτικό. Υπήρξα ιδιοκτήτης καταστήματος διασκέδασης (discotheque), πράγμα πρωτόγνωρο για εκείνα τα χρόνια και αυτά τα μέρη. Συνέχισα απασχολούμενος στον αγροτικό τομέα από όπου και συνταξιοδοτήθηκα.

 

Μου αρέσει να περιηγούμαι στον τόπο μας αλλά και να μιλάω με τους συντοπίτες, για οποιοδήποτε θέμα αγγίζει την καθημερινότητα μας  αλλά και το μέλλον των παιδιών μας.

 

Θέματα που χρήζουν προσοχής και φροντίδας κατά την γνώμη μου, είναι η στήριξη των ατόμων μεγάλης ηλικίας, ο επαρκής φωτισμός, ο καθαρισμός χόρτων ειδικά την θερινή περίοδο και η οργανωμένη συντήρηση και διάνοιξη του αγροτικού οδικού δικτύου.

 

Συντάσσομαι με τον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου γιατί το νεανικό του χαμόγελο, η δύναμη και η αισιοδοξία του καθώς και η επιστημονική του γνώση, δημιουργούν σε όλους μας ξανά, το αίσθημα της ελπίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.