Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας του Ιωάννη Καλαμαρτζή και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.


Ένα πρότυπο επαγγελματία, ένα άτομο τολμηρό και δραστήριο , έρχεται να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο, συμμετέχοντας στον Συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης».  «Ο τόπος μας χρειάζεται τολμηρούς ανθρώπους» δηλώνει  «με όραμα και διάθεση για πολλή δουλειά. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ένας τέτοιος άνθρωπος και μαζί του είμαι βέβαιος πως ο Δήμος Μετεώρων θα πρωταγωνιστήσει στα επόμενα χρόνια. Πάμε όλοι μαζί για μια νέα αρχή».

Ιωάννης Καλαμαρτζής

Ελεύθερος Επαγγελματίας

 

Βιογραφικό

Ο Ιωάννης Καλαμαρτζής  είναι γεννημένος το 1968 και  κατάγεται από το Ορθοβούνι Καλαμπάκας. Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Γκαρνάρα, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα αυτό, διατηρώντας το δικό του κατάστημα στην πόλη των Τρικάλων. Προσφέρει τις υπηρεσίες του  όσον αφορά την αγορά ,την τοποθέτηση και  την επισκευή ηλεκτρονικών ειδών.

 Σε επίπεδο συλλόγων και σωματίων είναι ταμίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Ορθοβουνιωτών ενώ έχει  κατά το παρελθόν διατελέσει πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ορθοβουνίου.

Βασικό του μέλημα και σημαντική του προτεραιότητα, αποτελεί η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας που δυσχεραίνουν την ζωή των συγχωριανών του και είναι πεπεισμένος ότι όντας στο πλευρό του Λευτέρη Αβραμόπουλου μπορούν να γίνουν σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.