Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας της Δήμητρας Ζώικα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.


Μια ακόμη  δυναμική υποψηφιότητα ανακοινώνει η «Δύναμη Ευθύνης» του Λευτέρη Αβραμόπουλου. Πρόκειται για τη Δήμητρα Ζώικα, μια νέα,  εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα.  «Ξημερώνει μια νέα εποχή για την Καλαμπάκα και τον Δήμο Μετεώρων» δηλώνει η ίδια … «με έναν νέο άνθρωπο όπως ο Λευτέρης Αβραμόπουλος να δίνει όραμα και προοπτική σε όλους μας. Τάσσομαι δίπλα του γιατί πιστεύω στον ίδιο και στην «ομάδα» μας που αποτελείται από έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, αλλά και νέα παιδιά με φρεσκάδα και όρεξη για πολλή δουλειά. Στόχος μας η μεγάλη νίκη τον Οκτώβριο την οποία και είμαι σίγουρη πως θα πετύχουμε».

Δήμητρα Ζώικα

 

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Δήμητρα Ζώικα , με καταγωγή από την Αηδόνα Καλαμπάκας είναι παντρεμένη με τον Βαγγέλη Φαμίση  με τον οποίο έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Είναι απόφοιτη του τμήματος Βρεφονηπιοκομίας  ιδιωτικής σχολής της Θεσσαλονίκης καθώς  και του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Τρικάλων στον ίδιο κλάδο.

Έχει εργαστεί σε Παιδικούς σταθμούς της Καλαμπάκας, σε αντικείμενο που άπτεται των σπουδών της καθώς και σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης μας.

Οι εκλογές για την ίδια αποτελούν μια  πρόκληση,  καθώς είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε αυτές και προτίθεται να συμβάλλει τα μέγιστα δυνατά με σκοπό την αλλαγή σελίδας και την διεκδίκηση όσων πραγματικά αξίζουν οι πολίτες του Δήμου Μετεώρων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.