Τελευταίες Ειδήσεις

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ & ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» ΚΑΙ ΦΑΝΗ ΣΤΑΘΗ


Συνδημότισσες και συνδημότες

Ανακοινώνουμε με χαρά, δυο ακόμη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του  Συνδυασμού μας «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου, με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Φάνη Στάθη.

Πρόκειται για το Γιάννη Γκέκα από την Καππά και το Θανάση Παπουτσή από τον Ελληνόπυργο, στους οποίους ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.

                Κοινό γνώρισμα όλων των στελεχών του Συνδυασμού μας είναι η ισχυρή θέληση για προσφορά στην κοινωνία. Το συγκεκριμένο κριτήριο άλλωστε είναι και το βασικότερο της σύστασής του, που συνδυάζεται με την εντιμότητα και την ετοιμότητα ανάληψης αποτελεσματικής δράσης άμεσα. Ο Δήμος Μουζακίου έχει ανάγκη από τη βοήθεια άξιων συντοπιτών μας που είναι γνώστες των ζητημάτων του, με ξεχωριστές επιστημονικές εξειδικεύσεις και παρεμβάσεις, αλλά και με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία ή οποία συνδυάζεται με έντονη κοινωνική δραστηριότητα.  Χρειάζεται πρόσωπα όπως αυτά που παρουσιάζουμε σήμερα και κάθε μέρα, τα οποία έχουν στενούς δεσμούς με τις τοπικές κοινωνίες, βιώνουν τις αγωνίες, τους προβληματισμούς τους και κυρίως είναι αποφασισμένοι να συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Η παράταξή μας είναι το ισχυρότερο πολυσυλλεκτικό αυτοδιοικητικό κίνημα στην περιοχή, που ανοίγει νέους ορίζοντες προόδου για τον τόπο ενώνοντας όλες τις δυνάμεις του, ώστε να γίνει γρήγορα πράξη το πολυπόθητο άλμα στο μέλλον για το Δήμο Μουζακίου. Προχωράμε μπροστά όλοι μαζί. Τον Οκτώβριο «ανοίγουμε» νέα «σελίδα» για το Αύριο!

Για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους αναφέρουμε τα εξής:


Γκέκας Ιωάννης του Νέστορα, από την Καππά. Άνθρωπος της εργασίας που έχει προσφέρει πολλά στο Δήμο, στο χωριό του και γνωρίζει άριστα τα τοπικά προβλήματα. Διετέλεσε Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καππά κατά τη χρονική περίοδο 2011 – 2014, ενώ, έθεσε υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μουζακίου στις δημοτικές εκλογές του 2019. Επίσης, ήταν Πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας Αθλητική Ένωση Καππά και λειτουργούσε επί χρόνια πρατήριο υγρών καυσίμων.

Παπουτσής Αθανάσιος του Θωμά, επιχειρηματίας από τον Ελληνόπυργο όπου κατοικεί μόνιμα. Έχει κτηνοτροφική μονάδα στην Τοπική Κοινότητα που ασχολείται με την εκτροφή Αιγών και τον Αγροτουρισμό. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τμήματος Λογιστικής ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ. Συνεργάτης του Τμήματος Χωροταξίας Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης (πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) με εξειδίκευση στην επεξεργασία και στον συντονισμό αποτελεσματικού σχεδίου δράσης για:

- ανάδειξη και αξιοποίηση των παραγωγικών συστημάτων ΥΦΑ και για την αναβάθμιση και αξιοποίηση των ορεινών και ημιορεινών περιοχών ΥΦΑ,

- δημιουργία Κέντρου Συντονισμού Δράσεων Υποστήριξης  Περιοχών Υψηλής Φυσικής Αξίας σε συνεργασία με τους Δήμους αυτής της περιοχής,

- συντονισμό δράσεων υποστήριξης αγροτικών εκμεταλλεύσεων και επιχειρήσεων, ιδιαίτερα των νέων ή και νεοεισερχόμενων αγροτών της Πίνδου.

Διετέλεσε Ειδικός Συνεργάτης Δήμου Μουζακίου σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης, αγροτουρισμού, χρηματοδοτικών εργαλείων (ΕΣΠΑ, Ευρωπαϊκά προγράμματα), σε θέματα οργάνωσης - υλοποίησης προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και λοιπών αναπτυξιακών προγραμμάτων και δράσεων.

Ασχολήθηκε πρώτη φορά με τα κοινά στις δημοτικές εκλογές του 2019, θέτοντας υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μουζακίου.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.