Τελευταίες Ειδήσεις

Λάρισα: «Ο 52χρονος προσπάθησε να πετάξει την αστυνομικό από το μπαλκόνι σέρνοντάς την απ' τα μαλλιά» λέει ο δικηγόρος της


Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες Δευτέρα μετά την απολογία του με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 53χρονος επιχειρηματίας που ξυλοκόπησε την 43χρονη αστυνομικό σύζυγό του στέλνοντάς την στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα από την περασμένη Πέμπτη που συνέβη το άγριο περιστατικό.


Στην απολογία του ο επιχειρηματίας που κατηγορείται για απόπειρα  ανθρωποκτονίας, δήλωσε μετανιωμένος στην ανακρίτρια τονίζοντας: «Είμαι απαράδεκτος για όσα έκανα και δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, όμως δεν ήθελα να την σκοτώσω. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τον πόνο και την ζημιά που προκαλώ, το αντιλήφθηκα μετά τις τρεις ημέρες που βρίσκομαι στα κρατητήρια. Θόλωσα από τον θυμό».


Ο ένας εκ των δύο συνηγόρων της 44χρονης αστυνομικού, του θύματος της υπόθεσης, κ. Διαμαντής Μπασαράς μεταξύ άλλων ανέφερε πως μέσα σε όλη την κακοποίηση και τον ξυλοδαρμό, κατά την κατάθεση της εντολέας του, ο κατηγορούμενος «προσπάθησε να την σύρει από τα μαλλιά και να την πετάξει από το μπαλκόνι».




Επιπρόσθετα σημείωσε πως: «Υπάρχουν κακουργηματικές πράξεις οι οποίες δεν έχουν διερευνηθεί και θα διερευνηθούν στο πλαίσιο της διαδικασίας. Υφίσταται και μια δεύτερη ταλαιπωρία το θύμα με ψέματα που διακινούνται τις τελευταίες ώρες σε ανακοινώσεις και δελτία Τύπου και στα οποία θα απαντήσει αρμοδίως. Εμπλέκονται ανώτατοι αξιωματικοί, προϊστάμενοι εισαγγελίας πρωτοδικών Λάρισας, χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο και χωρίς να υπάρχει ούτε ψήγμα αλήθειας. Όσα λένε για τα μηνύματα είναι αποκυήματα της φαντασίας τους».


Την υπεράσπιση του εκτός από τους δύο δικηγόρους της Λάρισας έχει αναλάβει και ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος ζήτησε νέα αναβολή, για να είναι και ο ίδιος παρών στην ανάκριση, καθώς λόγω άλλης υπόθεσης βρίσκεται στη Σάμο, το αίτημα του όμως δεν έγινε δεκτό με τον γνωστό ποινικολόγο να κάνει λόγο για μεροληπτική προανακριτική διαδικασία, από τους συναδέλφους της αστυνομικού, ενώ παράλληλα υποστηρίζει, πως δεν έχει κατασχεθεί και το κινητό τηλέφωνο του θύματος και ότι η απολογία του κατηγορουμένου ξεκίνησε χωρίς να έχει παραδοθεί το πόρισμα του ιατροδικαστή.


 Η αστυνομικός συνεχίζει να νοσηλεύεται με ρήξη σπλήνας και νεφρού και σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι, στα πλευρά και την κοιλιά. «Η υγεία της είναι σε καλή κατάσταση, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της, παρακολουθείται από τους γιατρούς και από τους ειδικούς ψυχολόγους της Ελληνικής Αστυνομίας που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο και στηρίζουν και την ίδια και τα δύο ανήλικα παιδιά της» τόνισε στην ΕΡΤ, η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, επισημαίνοντας ότι οι γυναίκες πρέπει να μιλούν, δεν πρέπει να φοβούνται να μιλούν στην ΕΛΑΣ για να αποφύγουν τα χειρότερα, για να προστατεύσουν τη σωματική τους ακεραιότητα και την ίδια τους τη ζωή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.