Τελευταίες Ειδήσεις

Σοκ στη Λάρισα: Αγριος ξυλοδαρμός 43χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της


Σοκ έχει προκαλέσει στη Λάρισα ο άγριος ξυλοδαρμός μιας 43χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάστημα στο  Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, η άτυχη γυναίκα, που είναι αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ., το απόγευμα της Πέμπτης έκανε ένα χειρουργείο όπου της τοποθετήθηκε ειδικό σωληνάκι μετά την ρήξη νεφρού που υπέστη από τα βαριά χτυπήματα σε όλο της το σώμα. Η γυναίκα έχει ακόμα από τα χτυπήματα σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.



Ωστόσο εκτός της νοσηλείας της  λόγω των χτυπημάτων που υπέστη, ήδη δέχεται βοήθεια από ψυχολόγο, τόσο η ίδια όσο και τα ανήλικα παιδιά του ζευγαριού.


Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, περίπου στις 4 τα ξημερώματα στο σπίτι του ζευγαριού, ο άνδρας, επιχειρηματίας, άρχισε να χτυπά τη σύζυγό του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αιτία του άγριου ξυλοδαρμού ήταν ότι εκείνη του είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, κατά τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά. 


Γείτονες ειδοποίησαν τις Αρχές, με τον σύζυγο να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.


Οι Εισαγγελικές Αρχές του άσκησαν δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η κράτησή του συνεχίζεται, ενώ πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον των ανακριτικών Αρχών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.