Τελευταίες Ειδήσεις

Ν. Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέοι και οι 30 χούλιγκαν -28 Κροάτες, ένας 27χρονος Έλληνας και ένας 22χρονος Αλβανός


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι 30 προσαχθέντες χούλιγκαν, ενώπιον των τριών Ανακριτών,  με τη σύμφωνη γνώμη και του Εισαγγελέα.-Αυριο η λήψη dna


Με τον 27χρονο Έλληνα και τον 22χρονο Αλβανό, που δήλωσαν «περαστικοί» από τον τόπο των επεισοδίων κατά την απολογία τους, ξεκίνησαν οι προφυλακίσεις κατηγορουμένων για το φονικό και τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (7/8), που έχουν προσαχθεί στους τρεις ανακριτές από το πρωί. Ακολούθησαν οι προφυλακίσεις άλλων 28 Κροατών, με το σύνολο να φτάνει στις 30.



Στις απολογίες τους, οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν υποστήριξαν ως επί το πλείστον ότι βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και ότι δεν συμμετείχαν στα επεισόδια.


Οι απολογίες των 30 πρώτων κατηγορουμένων διεξήχθησαν παράλληλα ενώπιον τριών ανακριτών. Όλοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά τη συμμετοχή τους στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και στον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.


Πρόκειται για 28 Κροάτες, έναν 27χρονο Έλληνα και έναν 22χρονο Αλβανό - Οι δύο τελευταίοι θεωρούνται βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη


Το Σάββατο η λήψη dna από τους 105 συλληφθέντες


Αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή θα συνεχίζουν οι απολογίες των συλληφθέντων για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.


Παράλληλα θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο η λήψη DNA από τους 105 συλληφθέντες για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή καθώς σύμφωνα με το νόμο είχαν 48 ώρες προθεσμία, από τη στιγμή που εκδόθηκε η διάταξη για τη λήψη του, για να ζητήσουν οι κατηγορούμενοι, εφόσον το θελήσουν, να παρίσταται στη διαδικασία τεχνικός σύμβουλος.


Στη συνέχεια θα γίνει αντιπαραβολή του DNA του Μιχάλη και τα ευρήματα απο τη σορό του με DNA κατηγορούμενων, γεννετικό υλικό από την περιοχή, κηλίδες αίματος στα όπλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.