Τελευταίες Ειδήσεις

Στέργιος Παππάς. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως Προέδρου Καλλιθέας του Δήμου Μετεώρων, για τις Δημοτικές Εκλογές 2023, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες”


Φίλες, φίλοι

 

Είμαι ο Στέργιος Παππάς με καταγωγή και διαμονή την Καλλιθέα. Πενήντα οκτώ ετών και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

 

Έχω σπουδάσει Μουσική που αποτελεί και ένα από τα δύο επαγγέλματα μου. Το άλλο είναι η κτηνοτροφία.

 

Έτσι, αφενός λειτουργώ μία σεβαστή κτηνοτροφική μονάδα με εξακόσιες αγελάδες ελευθέρας βοσκής κοντά στην κορυφή Φακιόλο της Καλλιθέας κι αφετέρου διατηρώ studio ηχογραφήσεων στην πόλη των Τρικάλων. Τα τελευταία χρόνια έχω στραφεί στην μελέτη της παραδοσιακής μας μουσικής. Την ελληνική ethnic θα μπορούσαμε να πούμε.

 

Ως Πρόεδρος της Καλλιθέας, κατάφερα “δια πυρός και σιδήρου” να ολοκληρώσω την ύδρευση μας από την λίμνη Λογγά μετά από μία σειρά ετών που κάποιοι κωλλυσιεργούσαν και κάποιοι χρησιμοποιούσαν για δικό τους πολιτικό όφελος.

Με την δωρεά οικοπέδων που εφάρμοσα, κατάφερα να προσελκύσω κάποιους λίγους αλλά καλούς που αποφάσισαν να χτίσουν και να συντηρούν τα σπίτια τους εδώ.

Τέλος, καθιέρωσα το ετήσιο αντάμωμα Καλλιθιωτών στις είκοσι επτά του Ιούλη. Πόλος έλξης μικρών και μεγάλων για μερικές μέρες διαμονής στην γενέτειρα τους.

 

Επόμενες προτεραιότητες μου είναι:

H διασφάλιση της ποιότητας και συνέχειας του δικτύου ύδρευσης.

Η ολοκλήρωση της οδού Καλλιθέα-Μετέωρα.

Η ανάδειξη του συμπλέγματος μικρών σπηλαίων που υπήρξαν κατοικίες στην περιοχή Μπιστεριάς. Υπόσκαφα εκκλησάκια και μικρές εκθέσεις λαογραφικού χαρακτήρα ενταγμένα σε ένα πάρκο αναψυχής. Παραχώρηση τεσσάρων στρεμμάτων κοντά στο πάρκο, σε ομάδα μοναχών του Αγίου Όρους που ήδη έχουν αιτηθεί, ώστε να ιδρύσουν μία νέα Σκήτη και αργότερα Μονή.

Όλο αυτό το project θα συνδεθεί με το ήδη επιτυχημένο “αντάμωμα” στις είκοσι επτά Ιουλίου, ημέρα του Αγίου Παντελεήμονα. Με δεδομένη την οδό Καλλιθέα-Μετέωρα, αυξάνουμε το τουριστικό προϊόν για εμάς και για τον Δήμο Μετεώρων.

 

Δεν είμαι ρομαντικός. Είμαι όμως οραματιστής. Και για αυτό επιλέγω αυτή την φορά να αγωνιστώ μέσα από τις τάξεις του ΣΥΝδυασμού “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου. Επενδύω στο όραμα τους, την τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό και την ηθική τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.