Τελευταίες Ειδήσεις

Γιάτσιος Αργύρης. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως τοπικού συμβούλου Μεγάλης Κερασιάς του Δήμου Μετεώρων, για τις Δημοτικές Εκλογές 2023, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.


Συνδημότισσες, συνδημότες

 

Είμαι ο Αργύρης Γιάτσιος με καταγωγή το Μουργκάνι. Μοιράζω τον χρόνο διαμονής μου ανάμεσα στην Αθήνα και τον αγαπημένο μου τόπο. Ευσεβής πόθος είναι η μόνιμη διαμονή στην γενέτειρα μου.

 

Εξήντα πέντε ετών και συνταξιούχος πλέον, είμαι πατέρας δύο παιδιών και περιχαρής παππούς δύο εγγονιών.

 

Εργάστηκα επί σειρά ετών στον τραπεζικό τομέα και συγκεκριμένα ως υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας.

 

Με ενθουσιάζει το ψάρεμα, η ορεινή περιηγητική πεζοπορία, η πολιτική ανάλυση και φυσικά οι κουβέντες με ανθρώπους που ξέρουν να ακούνε και να μιλάνε.

 

Αγαπώ πραγματικά την Ελλάδα μας και φυσικά τον τόπο μου. “Support your local” λένε οι αμερικάνοι και συμφωνώ.

 

Προτεραιότητες μου για τον τόπο είναι:

H επιστροφή του κόσμου στην κοινότητα. Η οικονομική κρίση ανάγκασε τον κόσμο να μεταναστεύσει εσωτερικά ή εξωτερικά για να επιβιώσει. Θα παλέψω για την εξασφάλιση “κινήτρων επιστροφής”. Κίνητρα για τον συνταξιούχο, κίνητρα για την οικογένεια και την υπογεννητικότητα, κίνητρα για τους νέους.

Δημιουργία δημοτικού καφενείου στην Μεγάλη Κερασιά. Το καφενείο έχει την χρησιμότητα που είχε η “αγορά του δήμου” στην αρχαία Ελλάδα.

Προώθηση του παραδοσιακού μας πολιτισμού με την συνέχιση των πανηγυριών και εκδηλώσεων τιμής και μνήμης στα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία.

Προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού με την δημιουργία δημοτικών ή ιδιωτικών επιχειρήσεων υπαίθριων δραστηριοτήτων.

 

Απαιτείται δουλειά, τεχνογνωσία και διάθεση ρήξης με τις κατεστημένες λογικές ανάπτυξης.

Επιλέγω να συστρατευθώ με τον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου γιατί εκτός των παραπάνω διαθέτει μία αφοπλιστική ειλικρίνεια που με εμπνέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.