Τελευταίες Ειδήσεις

Πετρίδη Ελένη. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως δημοτικής συμβούλου Δήμου Μετεώρων για τις Δημοτικές Εκλογές 2023, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες”


Φίλες, φίλοι

 

Είμαι η Ελένη Πετρίδη με καταγωγή από την Παναγία Καλαμπάκας και διαμονή στα Τρίκαλα.

 

Σπούδασα Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ενώ διαθέτω πιστοποιήσεις με τίτλο “Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ατόμων με ειδικές ανάγκες” και στο προσφυγικό με τίτλο “Διαπολιτισμική Εκπαίδευση”.

 

Εργάζομαι ως Φιλόλογος και ενίοτε ως εκπαιδευτικός στο πρόγραμμα “Ιδιωτική Παράλληλη Στήριξη”.

Τους καλοκαιρινούς μήνες εργάζομαι βοηθώντας την οικογενειακή επιχείρηση αρτοποιίας στην Παναγία.

 

Με ενθουσιάζουν τα ταξίδια ως πηγή γνώσης και εμπειρίας.

Ασχολούμαι με την περιηγητική ορειβασία αλλά και την ανάβαση μονοπατιών μεγαλύτερης δυσκολίας. Η χλωρίδα και η πανίδα του τόπου μας αποτελεί για εμένα επένδυση που οφείλω να προστατέψω και να προωθήσω.

Η κολύμβηση είναι μία ενασχόληση που μου προσφέρει διαύγεια και βελτιώνει την γνωστική λειτουργία αλλά και την διάθεση μου.

 

Είμαι αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναγίας, αφού η προώθηση του πολιτισμού παραδοσιακού και σύγχρονου αποτελεί προτεραιότητα μου.

 

Είμαι η νέα γενιά ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σέβομαι τους παλαιότερους αλλά απεχθάνομαι την γκρίνια και την απραξία κάποιων από αυτούς. Δεν καταλογίζω ευθύνες σε καμία προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Κάποιοι κάνανε κάτι, κάποιοι άλλοι κάτι παραπάνω και κάποιοι τρίτοι τίποτα.

 

Η λύση των προβλημάτων ύδρευσης και καθαριότητας σε ολόκληρο τον Δήμο Μετεώρων, είναι για εμένα αυτονόητη και αφετηρία για μία σειρά αναπτυξιακών πρωτοβουλιών και προγραμμάτων.

Έχουμε το απόλυτο “κάδρο”. Μένει να “κεντήσουμε” οργανωμένα, με ποιότητα παροχής υπηρεσιών και σεβασμό στο “κάδρο” μας.

Ο Αγροτουρισμός, ο περιηγητικός, ο ορειβατικός, ο αθλητικός και ο θρησκευτικός τουρισμός θα προωθήσουν το τουριστικό μας πλεονέκτημα δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

Μικροί ξενώνες, πρόσκληση συλλόγων από Ελλάδα και εξωτερικό, φροντίδα και ανάδειξη μνημείων και ιστορίας θα συμβάλλουν στην ομόρροπη ανάπτυξη του Δήμου.

Λύση χρόνιων προβλημάτων όπως κυκλοφοριακό, καθαριότητα, ασφάλεια και βιώσιμη αστική κινητικότητα, θα κάνουν την Καλαμπάκα μία άξια και δυνατή έδρα μίας Δυναμικής Κοινότητας.

 

Είμαι νέα. Έχω γνώση και όραμα για τον τόπο μου. Διαλέγω ως συνοδοιπόρους στον αγώνα που μόλις αρχίζω τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου. Για την εμπειρία, την τεχνογνωσία, την φρεσκάδα σκέψης και κυρίως το ίδιο όραμα.


 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.