Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Στέφανου Καρακώστα και δήλωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.


Ο  Στέφανος Καρακώστας , - εκλεγμένο μέλος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου από το 2019 –, κατέρχεται υποψήφιος με  το Συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος» δηλώνει, «έρχεται να δώσει ελπίδα και προοπτική στον τόπο μας. Παντρεύει το παλιό με το νέο, την εμπειρία με την ορμή και τη διάθεση για προσφορά των νεότερων. Συμμετέχω λοιπόν  και εγώ σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια με σκοπό  την εισαγωγή  νέων πρότυπων , πιο καινοτόμων ώστε ο Δήμος μας να καταστεί πρωταγωνιστής των εξελίξεων».

Στέφανος Καρακώστας

Εκπαιδευτικός 

 

 

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Στέφανος Καρακώστας είναι γεννημένος το 1962 και έχει καταγωγή από τον Άγιο Δημήτριο Καλαμπάκας.

Για περίπου 15 χρόνια δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας στο εξωτερικό ενώ στη συνέχεια επιστρέφει στην Ελλάδα και  το 2004 διορίζεται ως δάσκαλος στην  Πρωτοβάθμια Δημόσια Εκπαίδευση , επάγγελμα το οποίο υπηρετεί έως και σήμερα με ζήλο και αφοσίωση. Έχει εργαστεί σε διάφορα  χωριά τόσο των Τρικάλων όσο και της Καλαμπάκας. Γνωρίζει άπταιστα δύο  ξένες γλώσσες.

Είναι αντιπρόεδρος  του Πολιτιστικού Συλλόγου Άγιου Δημήτριου ενώ κατά το έχει παρελθόν διατελέσει και πρόεδρος του εν λόγω συλλόγου για επτά (7) συναπτά έτη.

Από το 2019 έως και σήμερα είναι μέλος του Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Καλαμπάκας.

Βασική του πεποίθηση αποτελεί το γεγονός ότι ο συγκερασμός των έμπειρων στελεχών και των νέων ατόμων που στελεχώνουν τον συνδυασμό της «Δύναμης Ευθύνης» μπορούν να προάγουν νέα Ευρωπαϊκά πρότυπα και μοντέλα και να προωθήσουν ένα πιο σύγχρονο τρόπο ζωής στον Δήμο Μετεώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.