Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας του Αθανασίου Σπανού και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.


Ένας  εκ των πλέον έμπειρων  αυτοδιοικητικών ,  εκλεγμένος κατά το παρελθόν πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Διάβας  κατέρχεται υποψήφιος με τη «Δύναμη Ευθύνης» και θέτει υποψηφιότητα στο πλευρό του Λευτέρη Αβραμόπουλου. «Η Καλαμπάκα και τα χωριά μας χρειάζονται μια νέα πετυχημένη ιστορία» δηλώνει «έναν άνθρωπο που θα δώσει το σύνθημα για μια νέα αρχή και μια ομάδα έμπειρων στελεχών που θα αναλάβουν να φέρουν το έργο σε πέρας. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος συνδυάζει τον ενθουσιασμό του νεαρού της ηλικίας του και την εμπειρία σε κρίσιμες θέσεις. Προχωράμε μαζί του για να κάνουμε μια νέα αρχή για τον τόπο μας, να καταστήσουμε την Καλαμπάκα και τον Δήμο Μετεώρων πρωταγωνιστή των εξελίξεων τα επόμενα χρόνια».

Αθανάσιος Σπανός

Συνταξιούχος

 

Βιογραφικό

Ο Αθανάσιος Σπανός με καταγωγή από την Διάβα  Καλαμπάκας, είναι γεννημένος το 1951 και ζει μόνιμα στη Διάβα. Είναι παντρεμένος με τη Βαίτσα Τσιαντή με καταγωγή από τη Διάβα και πατέρας δύο κοριτσιών.

Μετά την αποφοίτησή του από τη  Σχολή Μηχανοτεχνικών της Αθήνας δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στο ελεύθερο επάγγελμα για έξι συναπτά έτη ασκώντας το επάγγελμα του Μηχανουργού – Τορναδόρου. Το 1980 διορίστηκε στην Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα Μηχανολόγων του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Καλαμπάκας, επάγγελμα το οποίο και υπηρέτηση έως και την συνταξιοδότησή του , το 2010.

Από το 1983 έως και σήμερα διατελεί χρέη επιτρόπου και ψάλτη στη Ενορία Αγίου Δημητρίου Διάβας.

 

 Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν αποτελούν για τον ίδιο κάτι πρωτόγνωρο καθώς η ενασχόληση με τα κοινά αποτελεί σημαντική του προτεραιότητα .  Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των συγχωριανών ως προς το πρόσωπό του, έχει κατά το παρελθόν διατελέσει  τόσο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Διάβας (για δύο τετραετίες) όσο και Σύμβουλος  της εν λόγω κοινότητας για επίσης δύο τετραετίες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.