Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας της Νικολάου- Αναστογιάννη Χριστίνας και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο


Μια νέα και δυναμική γυναίκα, τη Χριστίνα Νικολάου, υποδέχεται ο συνδυασμός «Δύναμη Ευθύνης». «Είναι πρόκληση για εμένα να συμμετάσχω σε αυτές τις εκλογές» αναφέρει χαρακτηριστικά «είμαι διατεθειμένη να αφουγκραστώ τις ανάγκες των συμπολιτών μου, με σκοπό την εξυπηρέτηση του συνόλου της κοινότητας. Στη  «Δύναμη Ευθύνης»  ηγείται μιας κοινής προσπάθειας, ένας νέος άνθρωπος, ο Λευτέρης Αβραμόπουλος, με όραμα, προγραμματισμό αλλά και σχεδιασμό για τον τόπο μας. Συμμετέχω λοιπόν κι εγώ και είμαι σίγουρη για τη νίκη του  συνδυασμού μας που θα γεννήσει μια νέα εποχή για την Καλαμπάκα και τον Δήμο Μετεώρων».

Νικολάου – Αναστογιάννη Χριστίνα


Σύντομο Βιογραφικό

Η Χριστίνα Νικολάου Αναστογιάννη είναι γεννημένη το 1964 και κατάγεται από την Κρύα Βρύση Καλαμπάκας όπου και διαμένει μόνιμα από το 2013. Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Αναστογιάννη και μητέρα 2 παιδιών.

Έχει εργαστεί ως ιδιωτική υπάλληλος μεγάλης εταιρίας στον τομέα των πωλήσεων κατέχοντας μάλιστα και την θέση της υπευθύνου. Μετέπειτα ως ελεύθερη επαγγελματίας, διατήρησε την δική της επιχείρηση για αρκετά χρόνια.

Η αγάπη της για το χωριό της, καθώς και η θέλησή  της για να προσφέρει στον τόπο τον οποίο κατάγεται και διαμένει,  αποτέλεσαν τον κινητήριο μοχλό που την ώθησαν να πάρει μέρος για πρώτη φορά  στις αυτοδιοικητικές εκλογές.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.