Τελευταίες Ειδήσεις

Συνάντηση του επικεφαλής του συνδυασμού " Δύναμη Ευθύνης" και υποψήφιου δημάρχου Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλου με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα.

 
Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα είχε ο επικεφαλής της «Δύναμης Ευθύνης» και υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος. Συζήτησαν για το μοντέλο ανάπτυξης που θα πρέπει να επιλεγεί και να ακολουθηθεί στον Δήμο Μετεώρων, με ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και σύνδεσή τους με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής. Ο κ. Αβραμόπουλος επιμένει σε ένα «ρεαλιστικό πρόγραμμα ανάπτυξης που θα δίνει, μέσα από μελετημένα προγράμματα, την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους να μείνουν και να δημιουργήσουν στην πόλη της Καλαμπάκας και στα χωριά μας».

Οι κ.κ. Σκρέκας και Αβραμόπουλος συμφώνησαν ότι η ολοκλήρωση του Ε-65 ανοίγει νέες τεράστιες προοπτικές για την περιοχή και στην ανάγκη να γίνουν επαφές με μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες ώστε να έρθουν και να επενδύσουν σε ένα ελκυστικό περιβάλλον. «Είναι ευτύχημα για τον τόπο μας που σε αυτή τη χρονική συγκυρία έχουμε έναν ισχυρό υπουργό όπως ο κ. Σκρέκας, πρόθυμο να στηρίξει τις προσπάθειές μας για ανάπτυξη και προκοπή για όλους» κατέληξε ο κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.