Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας του Βασιλείου Κολώνα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο


Ακόμη ένας νέος άνθρωπος έρχεται να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο, συμμετέχοντας στον Συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». Πρόκειται 

«Συμμετέχω και εγώ στη νέα αυτή προσπάθεια του Λευτέρη Αβραμόπουλου» δηλώνει «και είμαι έτοιμος να δουλέψω μαζί με τους συνυποψηφίους μου για έναν Δήμο πρωτοπόρο, που θα δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης  και θα εξασφαλίζει νέες προοπτικές στους συνδημότες μας. Είναι η χρυσή μας ευκαιρία στις εκλογές του Οκτωβρίου να τα αλλάξουμε όλα και θα το κάνουμε».

Βασίλης Κολώνας

Δημόσιος υπάλληλοςΒιογραφικό σημείωμα


Ο Βασίλειος Κολώνας του Θεοδώρου γεννήθηκε στα Τρίκαλα στις 16/01/1983 και κατάγεται από τη Βασιλική. Είναι παντρεμένος με την Πολιτικό Μηχανικό Μαρία Σ. Ανδρέου που εδρεύει στα Τρίκαλα και έχουν δύο παιδιά, τη Σμαράγδα και το Σωτήρη.

Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Λυκείου Τρικάλων, του Μηχανολογικού Τμήματος με τα Πτυχία Τεχνικός Οχημάτων, Συντηρητής Κεντρικής Θέρμανσης και Εγκαταστάτης Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων. Απασχολήθηκε από το 2006 ως χειριστής σε  κατασκευαστικές εταιρείες δημοσίων έργων, καθώς και σε διάφορους Δήμους και Δημοτικές Επιχειρήσεις του Νομού μέσω προγραμμάτων.

Από το έτος 2019,  είναι Χειριστής Μηχανημάτων Έργων, μόνιμος υπάλληλος του Δημοσίου. Από το 2021 απασχολείται στο Δήμο Τρικκαίων και εργάζεται στο Τμήμα Καθαριότητας και Ειδικών Συνεργείων, καθώς και στο Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού του Δ. Τρικκαίων.

Είναι ένας νέος άνθρωπος με οράματα για τον τόπο του, έτοιμος να εργαστεί σκληρά για να υπάρξουν καλύτερες προοπτικές για το χωριό του, αποφασίζοντας έτσι να συμμετάσχει για πρώτη φορά στα κοινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.