Τελευταίες Ειδήσεις

Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων- Συγχαρητήριο Μήνυμα


Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στους νέους βουλευτές του νομού μας. Οι κ.κ. Θανάσης Λιούτας, Κατερίνα Παπακώστα, Μαρίνα Κοντοτόλη αλλά και ο κος. Γεώργιος Αποστολάκης θα βρίσκονται στη Βουλή με τις ευχές και την ελπίδα όλων μας, να υπερασπιστούν τα δικαιώματα όλων των Ελλήνων, αλλά και να μάχονται επιπλέον για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια θα θέλαμε να δώσουμε στον κο. Κώστα Σκρέκα για την εκλογή του αλλά και την υπουργοποίηση του, μαζί με τον πρώην δήμαρχο Τρικάλων, κο. Δημήτρη Παπαστεργίου. Ας τους ευχηθούμε επιτυχία και ανοιχτά αυτιά και μάτια, για την πρόοδο των τομέων που ανέλαβαν.

Πέρα από τις ευχές όμως, σαν Ένωση θα θέλαμε να θίξουμε επιγραμματικά τα ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης στον κλάδο μας.

1)      Βραχυχρόνια Μίσθωση και ένα κανονιστικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να κινείται

2)      Κόστος Ενέργειας και Πρώτων Υλών

3)      Φορολογικό Καθεστώς και Ρυθμίσεις Οφειλών

4)      Ενίσχυση και χρηματοδότηση μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ζητήματα που καίνε και η επίλυση ορισμένων είναι πλέον ζωτικής σημασίας για τον κλάδο αλλά και για την ανάπτυξή του.

Τέλος, η υποβάθμιση της περιοχής μας, που αποτελεί τουριστικό διαμάντι της χώρας - όπως επί παραδείγματι με την αποχώρηση άλλης μίας τράπεζας (Alpha Bank μετά την Eurobank) και οι ολοένα αυξανόμενες δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι της περιοχής, αποδεικνύουν το δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους οι νέοι ένοικοι της Βουλής.

Εμείς από την μεριά μας, δεσμευόμαστε να επιδιώξουμε συναντήσεις με όλους τους αντιπροσώπους μας και να τους παραθέσουμε τα προβλήματά μας, απαιτώντας λύσεις αλλά και προτείνοντας διεξόδους.

 

Καλή Θητεία σε Όλους!

ΔΣ της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων

Πρόεδρος: Ιωάννης Κουρούπας / Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Παπαπούλιος

Γενική Γραμματέας: Στυλιανή Γκιάστα / Ταμίας: Σωτήριος Αλεξίου

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Σπυρίδων Νικολογιάννης

Μέλος: Μιχαήλ Ντόβας / Μέλος: Παύλος Πλακιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.