Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας του Αναστασίου(Τάσου) Καταραχιά και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο


Ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Κοινότητας Παναγίας Αναστάσιος (Τάσος) Καταραχιάς κατέρχεται υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Χρειαζόμαστε ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματα που ταλανίζουν τα χωριά μας και είναι έτοιμοι να αναλάβουν ενεργή δράση και να τα αντιμετωπίσουν», δηλώνει ο ίδιος. «Πιστεύω στον Λευτέρη Αβραμόπουλο και είμαι βέβαιος πως με την ομάδα του επεξεργάζονται ένα πρόγραμμα καινοτόμο και δημιουργικό το οποίο θα συμβάλλει στη χάραξη μια νέας πορείας όσον αφορά τον Δήμο Μετεώρων»

Αναστάσιος Καταραχιάς

Ελεύθερος Επαγγελματίας


Βιογραφικό σημείωμα

Ο Τάσος Καταραχιάς με καταγωγή από την Παναγία Καλαμπάκας είναι γεννημένος το 1969 και παντρεμένος με την Ελένη Πούλιου με την οποία έχουν 2 παιδιά, τον Κωσταντίνο και τη Χρύσα.

Μετά την αποφοίτησή του από  το Γενικό Λύκειο Τρικάλων, ξεκινάει η επαγγελματική του δραστηριότητα, η οποία αφορά κυρίως την ενασχόλησή του με το  ελεύθερο επάγγελμα. Ο ίδιος διατηρεί  βιοτεχνία ξυλουργικών εργασιών η οποία εδρεύει στην Παναγία Καλαμπάκας, γεγονός που πηγάζει από την αγάπη που τρέφει για το χωριό του, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται  και στην ευρύτερη περιοχή .

Τα τελευταία χρόνια παράλληλα με την κύρια δουλειά του διατηρεί, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος « Τη Λαδόκολλα» , στην πόλη της Καλαμπάκας ενώ  κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, διατηρεί καφέ μπαρ στο χωριό του , την Παναγία.

Οι εκλογές για τον ίδιο αποτελούν κάτι το οικείο, καθώς υπηρετεί  το αξίωμα του προέδρου της τοπικής κοινότητας Παναγίας για 13 συναπτά έτη. Έχοντας αναπτυγμένο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στους συγχωριανούς του και κινούμενος  πάντα με καλή διάθεση, έχει προσθέσει το λιθαράκι του στην επίλυση  των προβλημάτων του χωριού του, χωρίς διακρίσεις και προτίθεται να συνεχίσει, έχοντας ως γνώμονα το κοινό καλό!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.