Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας του Θωμά Βαλκανιώτη και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο


Ο Θωμάς Βαλκανιώτης, πρώην αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων έρχεται και ενώνει τις δυνάμεις του με την ομάδα της «Δύναμης Ευθύνης». Η αγάπη του για το χωριό του και η πίστη του ότι μπορεί να εξελιχθεί και να αναβαθμιστεί σε διάφορους τομείς της καθημερινής ζωής τον ώθησαν να πάρει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Πιστεύει ότι «η πρόοδος πρέπει να συνεχιστεί αλλά από ανθρώπους που έχουν όρεξη , διάθεση  και μεράκι να το κάνουν. Και ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ένας από αυτούς».

Θωμάς Βαλκανιώτης

Απόστρατος Αξιωματικός

 

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Θωμάς Βαλκανιώτης , είναι γεννημένος το 1967. Κατάγεται από το Παλαιοχώρι, της δημοτικής ενότητας Κλεινοβού και είναι πατέρας δύο αγοριών 17 και 8,5 ετών.

Είναι απόστρατος Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, έχοντας μάλιστα υπηρετήσει και σε μονάδες Αμφίβιων Καταδρομών και Αλεξιπτωτιστών. Έχει κατά το παρελθόν συμμετάσχει σε διάφορες αποστολές των Ηνωμένων Εθνών.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν για τον ίδιο μια πρόκληση – ευκαιρία να συμβάλει ενεργά στην εξέλιξη του χωριού του,  αφού διακατέχεται από αγάπη, πίστη και μεράκι, στοιχεία απαραίτητα για την όποια αλλαγή προς την κατεύθυνση αυτή!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.