Τελευταίες Ειδήσεις

Δύναμη Ευθύνης: Οι ποδοσφαιρικοί… υποψήφιοι του Λευτέρη Αβραμόπουλου


Με αφορμή την ανακοίνωση και του Φόρη Μούτσιου το goaltrikala.gr έψαξε ανάμεσα στους 123 (σ.σ και έπεται συνέχεια) υποψηφίους που ανακοίνωσε ο συνδυασμός Δύναμη Ευθύνης του υποψηφίου δημάρχου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου για τους ποδοσφαιρικούς που θα διεκδικήσουν τον Οκτώβριο την ψήφο του λαού.

Στον συνδυασμό πλην του Μούτσιου διακρίνουμε συν τις άλλοις τους Μάριο Γραβάνη, Αλέξανδρο Βουλτσίδη, Βασίλη Παππά, Βαγγέλη Γρηγορίου και Βαΐο Ζαχαράκη που έχουν αγωνιστεί σε ομάδες της περιοχής ενώ οι Ζιώγας, Καρακώστας, Παπάντος και Αθανασούλας έχουν διατελέσει παράγοντες.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν πάντως ο Αβραμόπουλος διετέλεσε χαρισματικός επιθετικός και έχει φορέσει την φανέλα τόσο του ΑΣ Μετέωρα, όσο και του Βράχου Καστρακίου και της Κρύας Βρύσης και δεν είναι τυχαίο ότι στο πλευρό του συμπορεύονται άνθρωποι του αθλητισμού. Εκτός από τον δημαρχιακό θώκο λοιπόν που διεκδικεί με πολλές αξιώσεις για ένα καλύτερο Δήμο Μετεώρων μπορεί άνετα να δημιουργήσει και ομάδα ποδοσφαίρου με τόσα στελέχη δίπλα του που θα μπορούν να συμμετάσχουν σε αγώνες φιλανθρωπικού σκοπού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.