Τελευταίες Ειδήσεις

«Μας είπαν ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού»: Συγκλονίζει η τραγωδία με τα δύο αφέλφια που «έφυγαν» μέσα σε έξι ώρες


Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, όπου δύο αδέλφια πέθαναν με έξι ώρες διαφορά, με τον έναν να αφήνει την τελευταία του πνοή μην αντέχοντας τον θάνατο του άλλου.


Σύμφωνα με το Mega, ο 38χρονος Θοδωρής από την Θέρμη τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τροχαίο και μεταφέρθηκε για αρκετές ημέρες σε κέντρο αποκατάστασης. «Χτύπησε από δεξιά τα πλευρά του, το δεξί το πόδι του. Τον κρατήσανε στο Νοσοκομείο  «Γεννηματάς» 10 μέρες, έκανε εγχείρηση, βάλανε σίδερα και 8 του μηνός τον πήγανε στην «Αρμονία», είπε ο θείος της οικογένειας.Μία ημέρα, ο γιατρός κάλεσε τον 32χρονο αδελφό του για να τον ενημερώσει ότι η κατάσταση της υγείας του 38χρονου επιδεινώθηκε. «Πήραν τον αδελφό του, του λένε «δεν είναι καλά, έλα από εδώ. Πήγε από εκεί, του λένε πέθανε».


Ο 32χρονος δεν άντεξε τον χαμό του αδελφού του και έξι ώρες αργότερα, υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου. «Με τους φίλους του ήτανε, λέει δεν είμαι καλά, ζαλίζομαι και έτσι όπως έπεσε… Μας είπανε ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού».


Τα δύο αδέλφια, των οποίων η μητέρα έχει φύγει από τη ζωή, άφησαν πίσω τον πατέρα τους. «Δεν άντεξε να χάσει τον αδελφό του», δήλωσε στο Mega, συγκλονίζοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.