Τελευταίες Ειδήσεις

Ρόδος: Στον Εισαγγελέα το περιστατικό με το σερβίρισμα στη...θάλασσα


Βίντεο δείχνει τον σερβιτόρο κρατώντας τον δίσκο με τα φαγητά να μπαίνει στη θάλασσα, με το νερό να φτάνει λίγο πιο κάτω από  τον λαιμό για να παραδώσει την παραγγελία στους πελάτες, οι οποίοι βρίσκονται πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα.


Στον Εισαγγελέα αναμένεται να καταθέσουν ο Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Σταμούλης Αθανάσιος, μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΚΡ, Εγγλέζο Παναγιώτη, το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους αναφορικά με το βίντεο που δείχνει έναν  σερβιτόρο να μεταφέρει φαγητό σε πλατφόρμα που έχει στηθεί σε παραλία λίγο έξω από την πόλη της Ρόδου, προς την Καλλιθέα.

Αντιδράσεις από Ά. Γεωργιάδη-Μ. Βαρβιτισώτη 


Εντολή στο Λιμενικό Σώμα να προβεί σε έλεγχο της επιχείρησης για τη νομιμότητα κατασκευών μέσα στη θάλασσα, έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε ενημερώσει μέσω Twitter πως βρίσκεται ήδη στο κατάστημα κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας για να διενεργήσει έλεγχο και όταν ολοκληρωθεί θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα.


«Για το γνωστό περιστατικό με τον σερβιτόρο στην Ρόδο Κλιμάκιο της τοπικής υπηρεσίας της Επιθεώρησης Εργασίας, αυτή τη στιγμή διενεργεί έλεγχο. Όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα ενημερώσουμε για τα αποτελέσματά του»,  γράφει ο κ. Γεωργιάδης.Νωρίτερα ο υπουργός Εργασίας είχε γράψει «για το σχετικό περιστατικό έγινε ήδη επικοινωνία μου με τον ΣΕΠΕ και θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι».Πληροφορίες της ΕΡΤ Ν.Αιγαίου αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκανε το τοπικό κλιμάκιο του ΣΕΠΕ στην επιχείρηση όπου εργάζεται ο σερβιτόρος, δεν βρέθηκε κάτι παράνομο. Από την πλευρά του ο σερβιτόρος που εικονίζεται στο βίντεο απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του κλιμακίου, είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους το σερβίρισμα που του αποφέρει φιλοδώρημα το οποίο φθάνει ακόμη και τα 200 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.