Τελευταίες Ειδήσεις

5η Παπιό-Βολτα ΜΟ.ΛΕ.Κ . Το ταξίδι που εγινε θεσμός..!!

 Μια ακόμα παπιόβολτα της ΜΟ.ΛΕ.Κ πέρασε στην ιστορία ..

Κάθε βόλτα/εκδήλωση που διοργανώσαμε εως τώρα την θεωρούμε "φουλ" επιτυχημένη και κάθε καινούργια ερχόταν να διαψεύσει την προηγουμένη και να πάρει την θέση της , ως πιο επιτυχημένη .. Όλες τους - εώς και σήμερα - έχουν κοινά χαρακτηριστικά : η προσπάθεια μας να προσελκύσουμε - μυήσουμε , περισσότερους ανθρώπους στην μοτοσυκλετιστική κουλτούρα  , η ιδέα οτι και οι πιο μικρές σε κυβικά μοτοσυκλέτες  μπορούν να τα καταφέρουν και να χαρίσουν στον αναβάτη την μαγεία του ταξιδιού με μοτοσυκλέτα πολλών κυβικών και μεγαλύτερης άνεσης και τέλος το γεγονός ότι όλες οι δραστηριότητες μας  ήταν χτισμένες με μεράκι και όρεξη από ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν αυτά τα κομμάτια “σιδήρου και πλαστικού” που άψογα μονταρισμένα μεταξύ τους μας δίνουν μια μοτοσυκλέτα , ένα scooter , ένα "παπάκι" , κ.τ.λ.

  Ξεκινώντας δειλά το 2019 με την 1η μας βόλτα και με 17 συμμετοχές  φθάσαμε στην 5η της έκδοση , να έχουμε 86..!!! συμμετοχές μοτοσυκλετών (+ συνεπιβάτες , κοντά στα 100 άτομα περ. ) που μας εμπιστεύτηκαν και μας ακολούθησαν σε αυτό το ταξίδι των 213 χλμ. στα ορεινά του Κόζιακα , στα χωριά του Ασπροποτάμου , στο μαγευτικό Μέτσοβο και στους "ανενεργούς" πλέον Αυχένα της Κατάρας και Κάμπο του Δεσπότη. Αν και ο καιρός το πρωί της Κυριακής ήταν αρκετά συννεφιασμένος και με λίγο κρύο για την εποχή , αυτά δεν πτόησαν κανέναν από τους συμμετέχοντες και 9.30 π.μ ξεκινήσαμε για την ωραία μας βόλτα.. Όσο το υψόμετρο ανέβαινε , τόσο ανέβαινε μαζί και η διάθεσή μας για οδήγηση και απόλαυση των τοπίων που συναντούσαμε. Μπορεί οι ποιο πολλοί από εμάς να τα έχουμε ξανασυναντήσει ,  αλλά …… οδηγώντας μοτοσυκλέτα τα βλέπεις αλλιώς !!!

 1η στάση στο Περτούλι για ανασυγκρότηση και ξεκούραση και τα χαμόγελα και τα πειράγματα μπήκαν στην παρέα μας . 2η στάση στο Χαλίκι Ασπροποτάμου για καφέ και ξεκούραση και 3η στάση στο Μέτσοβο για φαγητό. Για την επιστροφή μας διασχίσαμε από το Μέτσοβο  έως  και την Παναγία  ,το παλιό οδικό δίκτυο της Ε.Ο Ιωαννίνων – Τρίκαλων , την γνωστή “Kατάρα”, το οποίο αν και εγκαταλελειμμένο  είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο καιρός τελικά μας έκανε την χάρη και μας άφησε να χαρούμε όλη την διαδρομή "στεγνοί" αν και με λίγο παραπάνω κρύο σε μερικά σημεία με την επιστροφή μας να έγινε γύρω στις 5 το απόγευμα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και για την 6η βόλτα μας στην οποία ευελπιστούμε ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση. 


Ιδιαίτερες ευχαριστίες :

Στον Μπαμπη Παπατζιμόπουλο (HobbyShop) για την παραχώρηση του αυτοκινήτου συνοδείας ,

Στον Κωνσταντίνο Μπέλλο που εκτέλεσε άψογα τα χρέη του οδηγού ,

Στον Αλέξανδρο Ρουστέμι (e-kalampaka.gr) για την φωτογραφική κάλυψη ,

Στην "οπισθοφυλακή" που φροντίζει για όλους μας. 










Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.