Τελευταίες Ειδήσεις

Κατερίνα Κακούσιου. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως δημοτικής συμβούλου Δήμου Μετεώρων για τις Δημοτικές Εκλογές 2023




Φίλες, φίλοι

 

Είμαι η Κατερίνα Κακούσιου, είκοσι πέντε ετών, με καταγωγή την Αύρα και διαμονή στην Καλαμπάκα.

 

Διαθέτω πιστοποίηση τεχνικού οχημάτων ενώ οσονούπω τελειώνω τις σπουδές μου ως βοηθός βρεφονηπιοκόμου.

Ταυτόχρονα εργάζομαι στην οικογενειακή αγροτική μας επιχείρηση ως οδηγός βαρέων οχημάτων.

 

Μού αρέσει ο αθλητισμός το περπάτημα και τα ταξίδια. Παλιότερα που διέθετα περισσότερο χρόνο, συμμετείχα στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

 

Ασχολούμαι πρώτη φορά με τα κοινά και παρόλη την μικρή μου ηλικία, είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά τα βασικά προβλήματα του τόπου μου και διατίθεμαι να αγωνιστώ για την επίλυση τους.

 

Οι προτεραιότητες μου κινούνται σε δύο άξονες.

 

Ο πρώτος έχει να κάνει με την πόλη της Καλαμπάκας. Το εσωτερικό της οδικό δίκτυο είναι απαράδεκτο. Κακοτεχνίες και ελλείψεις σε αυτό, κάνουν δύσκολη την ζωή των δημοτών αλλά και των τουριστών. Η υποβαθμισμένη σήμανση σε συνδυασμό με την έλλειψη οδηγικής παιδείας αρκετών, είναι υπεύθυνες για συχνά ατυχήματα στην πόλη. Η επισκεψιμότητα τουρισμού μεγάλη αλλά ο χρόνος παραμονής μικρός. Projects ανάλογα με “Τον Μύλο των Ξωτικών” στην σκιά των μυθικών Μετεώρων και προώθηση των μοναδικών μουσείων μας, θα βοηθούσαν σημαντικά σε αυτή την κατεύθυνση.

 

Ο δεύτερος άξονας έχει να κάνει με τις κοινότητες μας. Παρατημένα χωριά που επιβιώνουν με την εθελοντική εργασία των κατοίκων τους. Βασικές ελλείψεις υποδομών. Αδυναμία παρουσίασης και εξωστρέφειας του Δήμου Μετεώρων ως μία συνολική γενική πρόταση τουριστικού προϊόντος.

 

Επέλεξα να ξεκινήσω τον αγώνα για τον τόπο μου μέσα από τον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου αφού το όραμα των μελών με αντιπροσωπεύει και ίδιος είναι νέος αλλά έμπειρος, κοινωνικά προσιτός και σοβαρός επιστήμονας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.