Τελευταίες Ειδήσεις

Με επιτυχία το 2ο Penny Marathon στην Καλαμπάκα

Καθόλα επιτυχές και με ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε και φέτος το 2ο Penny Marathon, όπου όσοι συμμετείχαν,  είχαν τη δυνατότητα να περπατήσουν, να τρέξουν, να ποδηλατήσουν και να αναρριχηθούν.

Η Καλαμπάκα απέδειξε πως έχει ιδιαίτερα αισθήματα για τα αδέσποτα με την επιτυχία του  Penny Marathon και πως υπάρχουν προοπτικές για το μέλλον.


Σημειώνεται πως το Penny Marathon που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της παράταξης "Δύναμη Ευθύνης" είναι ένας μαραθώνιος για τα αδέσποτα, που πραγματοποιείται σε όλο τον κόσμο, για εκείνα τα ζώα που δεν άντεξαν στο δρόμο και για εκείνα που μπορούμε, με κάποιο τρόπο, να βοηθήσουμε.

Το Penny Marathon ξεκίνησε στην Αθήνα το 2012. Σήμερα είναι μια δωρεάν εκδήλωση που πραγματοποιείται την ίδια μέρα σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για έναν μαραθώνιο που διοργανώνεται με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τα δεινά των αδέσποτων και ανεπιθύμητων ζώων στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας και βοηθώντας το έργο των εκατοντάδων εθελοντών που μοχθούν για την καλή διαβίωση των ζώων στη χώρα μας. Ο μαραθώνιος πήρε το όνομά του από την Penny, ένα σκυλί που, όπως χιλιάδες άλλα, δεν κατάφερε να επιβιώσει στους δρόμους της Αθήνας.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.