Τελευταίες Ειδήσεις

Γαλλία: Ένα παιδάκι με βρετανική και άλλο ένα με ολλανδική υπηκοότητα μεταξύ των τραυματιών στην επίθεση με μαχαίρι στο Ανεσί


"Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα και τις οικογένειες και είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε τις γαλλικές αρχές με όποιον τρόπο μπορούμε".


Μεταξύ των παιδιών που τραυματίστηκαν σήμερα σε επίθεση με μαχαίρι στη γαλλική πόλη Ανεσί, είναι και ένα που έχει βρετανική υπηκοότητα, δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Τζέιμς Κλέβερλι."Ένα από τα παιδιά που τραυματίστηκαν έχει βρετανική υπηκοότητα. Έχουμε ήδη αναπτύξει αξιωματούχους του βρετανικού προξενείου για να... υποστηρίξουν την οικογένεια", δήλωσε ο Κλέβερλι σε συνέντευξη Τύπου του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) στο Παρίσι.


"Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα και τις οικογένειες και είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε τις γαλλικές αρχές με όποιον τρόπο μπορούμε".


Η αστυνομία στη Γαλλία συνέλαβε έναν Σύρο υπήκοο ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε τέσσερα μικρά παιδιά και έναν ενήλικα σε πάρκο στην πόλη αυτή της νοτιοανατολικής Γαλλίας σήμερα.


Τοπική εισαγγελέας δήλωσε πριν από λίγο πως δύο από τα τέσσερα παιδάκια που τραυματίστηκαν στην επίθεση με μαχαίρι σε πάρκο στην πόλη Ανεσί, είχαν ξένη υπηκοότητα, το ένα ολλανδική και το άλλο βρετανική.


Η Γαλλίδα εισαγγελέας είπε πως τέσσερα παιδιά τριών ετών ή και μικρότερα τραυματίστηκαν στην επίθεση.


Η εισαγγελέας του Ανεσί Λιν Μπονέ-Ματίς δήλωσε εξάλλου σε συνέντευξη Τύπου πως προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο τρομοκρατικό κίνητρο πίσω από την επίθεση, διευκρινίζοντας πως η έρευνα που ξεκίνησε αφορά απόπειρα ανθρωποκτονιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.