Τελευταίες Ειδήσεις

Χωρίς "λευκό καπνό" η συνάντηση Αλέκου-Παπαχρήστου

 


Συνάντηση με διερευνητικό χαρακτήρα ήταν αυτή του Δημάρχου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου και του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου και υποψηφίου Δημάρχου Σωτήρη Παπαχρήστου για το ενδεχόμενο εξεύρεση λύσης ώστε να μην πάει διασπασμένος ο χώρος στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Οι δυο άνδρες αποδεχόμενοι την πρόταση του Γιώργου Οικονόμου που έγινε κατά την προεκλογική περίοδο συναντήθηκαν το μεσημέρι στην ταβέρνα "ΠΟΛΥΖΟΣ" παρουσία των κ.κ. Λύπα και Ντάρδα με τον κ. Αλέκο να προτείνει να κατέλθουν από κοινού με ψηφοδέλτιο του οποίου θα ηγείται ο ίδιος για την επόμενη τετραετία και μετά να αναλάβει ο κ. Παπαχρήστος ως διάδοχός του.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαχρήστος πρότεινε ο επικεφαλής να επιλεγεί μέσω μιας διαδικασίας δημοσκόπησης για τον ποιον προτιμούν οι δημότες είτε με τον αριθμό των μελών του συνδυασμού που μέχρι τώρα έχει ανακοινώσει ο καθένας τους και ζήτησε να το συζητήσει ο κ. Αλέκος με την ομάδα του.

Βέβαια οι δυο πλευρές δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία και δεν βγήκε λευκός καπνός και συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου μέχρι 15 Ιουνίου καθώς ο καιρός περνάει και θα πρέπει να τρέξουν οι διαδικασίες για την κατάρτιση ψηφοδελτίων αν και ο κ. Αλέκος αρχικά πρότεινε να γίνει η επόμενη συνάντηση μετά τις 25 Ιουνίου.

Πάντως το κλίμα ήταν καλό και οι δυο άνδρες συμφώνησαν να αφήσουν πίσω τα όσα έγιναν στο παρελθόν ενώ αξιοσημείωτο είναι το ότι έβγαλαν από το "κάδρο" τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Τόλη που προέρχεται από τον ίδιο πολιτικό χώρο.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.