Τελευταίες Ειδήσεις

Μήνυμα Κατερίνας Παπακώστα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις


Στην επίσημη έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων για τη φετινή χρονιά, θυμάμαι κι εγώ τη γλυκιά αγωνία στο πλευρό του δικού μου παιδιού, λίγα χρόνια πριν και αισθάνομαι την ανάγκη να στείλω τη θετική μου ενέργεια σε όλα τα παιδιά μας που προετοιμάζονται για την εισαγωγή τους στις σχολές προτίμησής τους.

 

Ως γονείς, οφείλουμε να τους υπενθυμίζουμε, πως η προσπάθειά τους είναι αυτή που μετράει, και πως το αποτέλεσμα, σίγουρα δεν είναι αυτό που θα καθορίσει συνολικά την εξελικτική τους πορεία και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

 

Είναι, αναμφίβολα, μία δοκιμασία απαιτητική, που χρειάζεται συνέπεια και επίμονη προσπάθεια, γι’αυτό και όλοι στεκόμαστε στο πλευρό τους, αλλά και στο πλευρό των εκπαιδευτικών που όλη τη χρονιά φρόντισαν να τους εφοδιάσουν με γνώσεις και τεχνικές που θα τους εξασφαλίσουν το προσδοκώμενο, για τον καθένα και την καθεμία, αποτέλεσμα.

 

Με λιγότερο άγχος, λοιπόν, θα ευχηθώ, και με περισσότερη πίστη στις δυνατότητές τους, ας δουν αυτή την διαγωνιστική διαδικασία, σαν ένα βήμα που τους φέρνει πιο κοντά στην επίσημη ενηλικίωση και στην εξωσχολική αρένα!

 

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.