Τελευταίες Ειδήσεις

Εθελοντική αιμοδοσία από τους την τοπική διοίκηση Τρικάλων της Ι.Ρ.Α.
Η τοπική διοίκηση Τρικάλων της Ι.Ρ.Α., στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Προστάτη της Ενώσεως μας Αποστόλου Παύλου (29 Ιουνίου) και με αφορμή Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη την 14 Ιουνίου, λαμβανομένου σοβαρά υπόψη τις μεγάλες ανάγκες σε αίμα, διοργάνωσε Εθελοντική Αιμοδοσία για την Τράπεζα αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας, την Τρίτη 13 και Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και αιμοδότησαν, την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων για την υποστήριξή της, καθώς και το προσωπικό της αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων που πρόθυμα μας εξυπηρέτησε.

Η δωρεά αίματος είναι μια πράξη αγάπης και ανθρωπιάς, ενώ ταυτόχρονα μια πρόνοια για το άγνωστο μέλλον. Η προσφορά αίματος αποτελεί για τον καθένα μας, εκδήλωση κοινωνικού και ηθικού χρέους. Δεν είναι φιλανθρωπία, αλλά επιτακτικό καθήκον και όλοι πρέπει να γίνουμε συμμέτοχοι στην προσπάθεια αυτή για να σωθούν ζωές!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.