Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΓΩ ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΕΣΥ ΒΟΗΘΑΣ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ


Η  Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών  είχε τη χαρά να υποδεχτεί την Τρίτη 13/06/2023 τον Tomasz Dzierga, μέλος της  Πολωνικής IPA - Cieszyn I, ο οποίος το διάστημα, από 18.05.2023  έως 18.06.2023,    συμμετέχει στη φιλανθρωπική  δράση με το ποδήλατο „Ja jadę - Ty pomagasz, sezon III. I ride - you help,  season III” ξεκινώντας από το Siemianowice Śląskie (Πολωνία) και  καταλήγοντας στην Αθήνα (Ελλάδα).

Η όλη διαδρομή καλύπτει  4100 χλμ

Φέτος, ο Tomasz προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα, για τη Wiktoria από τη

Siemianowice Śląskie που χρειάζεται μόνιμη αποκατάσταση, καθώς πάσχει από

εγκεφαλική παράλυση και πάρεση των άκρων. Επιπλέον, ο Tomasz προσπαθεί

να συγκεντρώσει χρήματα, για τον Mirosław από το Turów που είναι θύμα

μεθυσμένου οδηγού.

Τον συνάδελφο  υποδέχτηκαν στην είσοδο της πόλης μας, δικυκλιστές της ομάδας Ζ και τον συνόδευαν μέχρι το ξενοδοχείο όπου διανυκτέρευσε.

Σήμερα το πρωί κατά την  αποχώρηση του  14/06/2023, τα ποδήλατα  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων  των συνόδευαν μέχρι την έξοδο της πόλης μας.

Ακομη ο συνάδελφος και μέλος μας ΤΣΙΟΝΑΡΑΣ Αθανάσιος επίσης ποδηλάτης,  συνόδευε με το ποδήλατο του τον Πολωνό συνάδελφο μέχρι τον Δομοκό.

Το Δ.Σ. ευχαριστει θερμα ,την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων και προσωπικά τον Διευθυντή κ. ΜΗΤΡΑΙΝΑ Δημήτριο για την πολύτιμη βοήθεια του, τους Συναδέλφους που υπηρετούν στην ομάδα ποδηλάτων ,τους Συναδέλφους της ομάδας Ζ ,την Διεύθυνση του ξενοδοχείου ΝΤΙΝΑ για την προσφορά του δωματίου όπου διέμενε ο συνάδελφος και τέλος τον Συνάδελφο ΤΣΙΟΝΑΡΑ Αθανάσιο που συνοδεύει με το ποδήλατο του τον Tomasz .

Ως Τοπική Διοίκηση Τρικάλων ευχόμαστε από καρδιάς ο στόχος που έχει θέσει ο πολωνός συνάδελφος μας να στεφτεί με επιτυχία.

 

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

    Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γεν. Γραμματέας

                                          

          ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος            ΜΑΣΤΟΡΑΣ Μιχαήλ                                        Τηλ : 6955470262                                            Τηλ : 6944268899

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.