Τελευταίες Ειδήσεις

Μήνυμα σταθερότητας με Ν.Δ. έδωσε ο Κώστας Σκρέκας σε ακόμα μια περιοδεία του

Στη Μεγάλη Κερασιά, την Τρυγόνα, την Πεύκη, τον Κορυδαλλό και την Παναγιά βρέθηκε το Σάββατο το πρωί ο Κώστας Σκρέκας, συναντώντας από κοντά τους συντοπίτες του.

Ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε στο ισχυρό αναπτυξιακό πρόσημο που έδωσε η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη χώρα ενώ μίλησε και για τη σημαντική στήριξη νοικοκυριών, επιχειρήσεων και αγροτών απέναντι στην πρωτοφανή ενεργειακή κρίση.

Παράλληλα, συζήτησε με τους κατοίκους, κτηνοτρόφοι και γεωργοί στην πλειονότητά τους, τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα: «Η περαιτέρω ανάπτυξη και στήριξη της ελληνικής περιφέρειας αποτελεί προτεραιότητα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στόχος μας είναι τα χωριά μας να μην ερημώσουν αλλά, αντίθετα, να αποκτήσουν ξανά ζωή, με νέες θέσεις εργασίας για τους νέους. Γιατί η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει στην ελληνική περιφέρεια».

Κλείνοντας, ο κ. Σκρέκας τόνισε πως «η μεγάλη νίκη της 21ης Μαΐου, δεν σημαίνει πως συμβιβαζόμαστε με αυτό το εκλογικό ποσοστό και καθησυχαζόμαστε. Πρέπει και στην κάλπη της 25ης Ιουνίου, η Ν.Δ. να αναδειχθεί αυτοδύναμη και ισχυρή. Η Ελλάδα χρειάζεται μια σταθερή Κυβέρνηση και η μόνη αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης από εδώ και πέρα είναι αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη».Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.