Τελευταίες Ειδήσεις

Γιάννης Κουρούπας-Καμία ευθύνη για τις διαφημιστικές πινακίδες


 Καλαμπάκα , Ιούνιος 7, 2023


Τον τελευταίο καιρό δέχομαι παράπονα από τουριστικούς κυρίως επιχειρηματίες της πόλης ότι εγώ προσωπικά και κατ επέκταση η ένωση Ξενοδοχείων ν Τρικάλων (την οποία εκπροσωπώ από τη θέση του προέδρου) ότι είμαι υπεύθυνος και παραχωρώ άδεια τοποθέτησης διαφημιστικών πινακίδων και συγκεκριμένα κάτω από τα σταθερά αλουμινένια πλαίσια των διαφημιστικών χαρτών τα οποία η Ένωση ξενοδοχείων και ο Σύλλογος ενοικιαζόμενων δωματίων πριν 8 χρόνια πλήρωσε , σχεδίασε και η τότε Δημοτική αρχή εγκατέστησε σε διάφορα κεντρικά σημεία της Καλαμπάκας και του Καστρακίου για την καλύτερη εξυπηρέτηση και προσανατολισμό των επισκεπτών στην πόλη μας.

Ενημερώνω προς πάσα κατεύθυνση ότι:


Εγώ , η ένωση ξενοδοχείων ,ο Σύλλογός ενοικιαζομένων δωματίων ΔΕΝ είμαστε υπεύθυνοι να δίνουμε άδειες εγκατάστασης διαφημίσεων σε δημόσιους χώρους.



Μια εταιρεία ποδηλάτων η οποία έχει εγκαταστήσει διαφημιστική πινακίδα με ρώτησε εάν δίνω τη συγκατάθεσή μου (πιθανός για το λόγο ότι η Ένωση συμμετείχε στη χρηματοδότηση ή κάποιοι τους στείλανε σε έμενα)

και απάντησα στους υπεύθυνους της εταιρείας ότι εγώ δεν έχω καμία αρμοδιότητα με δημόσιες άδειες.

Εάν όμως ερωτηθώ, είμαι θετικός ως προς την διαδικασία διότι θεωρώ ότι η διαφήμιση χρειάζεται να υφίσταται, όχι όμως με αυτό τον τρόπο που έγινε.

Χρειάζεται ξεχωριστό ειδικό πλαίσιο διαφημιζομένων με προδιαγραφές που θα εξασφαλίζουν την εναρμόνιση με το περιβάλλων τουλάχιστον και να εμπίπτουν σε χρηματικό παράβολο υπέρ δήμου.


Εν κατακλείδι.

Δεν δέχομαι να μου προσάπτουν ευθύνες ότι εγώ μοιράζω δημόσιες διαφημιστικές άδειες

Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για την διαφήμιση της εταιρίας με τα ποδήλατα που υπάρχει κάτω από τα διαφημιστικά αλουμινένια καφέ πλαίσια που απεικονίζουν με χάρτη την πόλη και το Μετεωρίτικο τοπίο.

Δεν συμφωνώ με αυτά που έγιναν και με τον τρόπο που έγιναν.

Όλοι έχουν δικαίωμα στην διαφήμιση.


Με τιμή

Γιάννης Κουρούπας

Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων ν Τρικάλων




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.