Τελευταίες Ειδήσεις

Με τους υποψήφιους του Πράσινο και Μωβ στα Τρίκαλα, ο συνεπικεφαλής Δομίνικος Χρυσίδης


Την πόλη των Τρικάλων επισκέφτηκε ο συνεπικεφαλής, της συμμαχίας Πράσινο και Μωβ, που συμμετέχει στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου, Δομίνικος Χρυσίδης. Ο συνεπικεφαλής, της συμμαχίας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Α’ Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου στα Τρίκαλα, Φώτη Καψάλη και του υποψήφιου βουλευτή Τρικάλων, Γιώργου Κυριάκου, περιόδευσαν στην πόλη, έχοντας επαφές με φορείς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες.

Κοινωνική πολιτική
Πρώτος σταθμός του κλιμακίου του Πράσινο και Μωβ υπήρξε ο Δήμος Τρικκαίων όπου και συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Τρικάλων, Νίκο Σακκά και συζήτησαν θέματα που άπτονται της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου και των Δομών που στηρίζει πολίτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα. Όπως υπογραμμίστηκε στη συνάντηση μέσα από τις υπάρχουσες Δομές του Δήμου και γενικότερα μέσα από την άσκηση κοινωνικής πολιτικής προσφέρεται βοήθεια, υποστήριξη και εξυπηρέτηση στο μέτρο του δυνατού, τόσο σε παιδιά, όσο και ενήλικες. Αναφορά έγινε και στο πρόγραμμα της ελεγχόμενης στάθμευσης που εφαρμόζεται στην πόλη κι ένα μέρος των χρημάτων, συγκεκριμένα του 50%, χρησιμοποιείται, μετά από κλήρωση, για την πληρωμή λογαριασμών ρεύματος πολιτών που αδυνατούν λόγω οικονομικών προβλημάτων να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Όπως επισημάνθηκε το συγκεκριμένο μέτρο εφαρμόζεται μονάχα στο Δήμο Τρικκαίων, ενισχύοντας τους ασθενέστερους οικονομικά πολίτες. 

Δράσεις για το περιβάλλον 
Στον επόμενο σταθμό της περιοδείας, στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, ο Δομίνικος Χρυσίδης και οι δύο υποψήφιοι βουλευτές, Φώτης Καψάλης και Γιώργος Κυριάκος, επισκέφθηκαν τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, καθώς και τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, Χρήστο Γακόπουλο. Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε ευρεία ενημέρωση από τον Χρήστο Μιχαλάκη για θέματα και δράσεις που αφορούν το περιβάλλον καθώς επίσης και για έργα που αφορούν το νομό Τρικάλων.

Πράσινη Κιβωτός
Θέματα που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και το έργο και τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται προς αυτή την κατεύθυνση, αναπτύχθηκαν στην συνάντηση που είχε η αντιπροσωπεία της συμμαχίας με το μέλος της «Πράσινης Κιβωτού», Βάιο Μαλέκα. Συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα του περιβάλλοντος τόσο στα Τρίκαλα και όσο και σε όλη την χώρα. Συμφωνήθηκε από όλες τις πλευρες ότι η προστασία του περιβάλλοντος και η αφύπνιση του κόσμου, κρίνονται επιβεβλημένες.
 
Τέλος, ο επικεφαλής της συμμαχίας Πράσινο και Μωβ υπήρξε προσκεκλημένος του δημοσιογράφου Λάζαρου Μάμαλη, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Ραδιόφωνο της Λέσχης. Εκεί ανέπτυξε τις θέσεις της συμμαχίας, καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν με την ψήφο τους την συμμαχία του Πράσινο και Μωβ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επισκέψεις στο Μουσείο Τσιτσάνη και την Οιχαλία του Δήμου Φαρκαδόνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.