Τελευταίες Ειδήσεις

Σύνδεσμος Υδραυλικών Τρικάλων και περιοδικό Ξένιος Θεσσαλός μαζί για την «Πράσινη Οικονομία»


(από αριστερά) Δημήτρης Κρούπης, Γιάννης Μπετούνης και Νίκος Βαλομάνδρας

Θα συνδιοργανώσουν συνέδριο για τις ΑΠΕ στο πλαίσιο της έκθεσης για την ψύξη, την θέρμανση και τις ΑΠΕ που γίνεται από 1-3 Σεπτεμβρίου στις παλιές αποθήκες του ΟΣΕ, στα Τρίκαλα.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Τρικάλων Νίκος Βαλομάνδρας και ο εκδότης του Πανθεσσαλικού περιοδικού ( με πανελλαδική κυκλοφορία) ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ, Δημήτρης Κρούπης, παρουσία του επιστημονικού συνεργάτη του Συνδέσμου Γιάννη Μπετούνη έδωσαν τα χέρια και αποφάσισαν να συνδιοργανώσουν συνέδριο για την πράσινη οικονομία.

Το συνέδριο θα γίνει στο πλαίσιο της μεγάλης έκθεσης για την θέρμανση, την ψύξη και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, την οποία προετοιμάζει μεθοδικά ο υπερδραστήριος πρόεδρος των Τρικαλινών υδραυλικών μαζί με τον πολύτιμο επιστημονικό του συνεργάτη , εδώ και μεγάλο διάστημα. Στην έκθεση έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή μεγάλες εταιρίες του χώρου, ενώ υποστηρίζεται από πολλούς φορείς του νομού και της Περιφέρειας, αλλά και Πανελλαδικά.

 Μέσω της έκθεσης αλλά και του Συνεδρίου θα επιτευχθεί όχι μόνο η υπεύθυνη ενημέρωση των επαγγελματιών αλλά και των πολιτών για ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν κάθε οικογένεια σε ολόκληρο τον πλανήτη αλλά ταυτόχρονα και η πολυεπίπεδη προβολή του νομού πανελλαδικά .

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση επαγγελματιών και πολιτών για την πορεία των προετοιμασιών της έκθεσης και του συνεδρίου.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.