Τελευταίες Ειδήσεις

Συνεργασία επιτυχίας στο πλευρό του Δήμαρχου κ. Θεόδωρου Γ. Αλέκου.


Υποψηφιότητα κ. Ηρακλή Ντούλα  

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο κ. Ηρακλής Ντούλας αποφάσισε να εισέλθει στην πολιτική σφαίρα ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Η εμπειρία του ως ελεύθερου επαγγελματία τον καθιστά έναν ιδανικό υποψήφιο για την ανάληψη ευθυνών σε τοπικό επίπεδο. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και είμαι σίγουρος πως θα  συνεργαστεί αποτελεσματικά με τους υπόλοιπους συμβούλους και θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη και ευημερία της κοινότητάς μας.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Με υπερηφάνεια και χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στο πλευρό του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Γ. Αλέκου. Ως ελεύθερος επαγγελματίας και μόνιμος κάτοικος του Ασπροποτάμου, αυτής της πανέμορφης περιοχής, αγαπώ βαθιά τον τόπο μου και έχω δεσμό που δεν μπορεί να αποδυναμωθεί με τίποτα.

Η επαγγελματική μου διαδρομή ως ελεύθερος επαγγελματίας με δίδαξε τη σημασία της αφοσίωσης, της ακρίβειας και της προσήλωσης στο έργο. Έχω δείξει ότι μπορώ να ανταποκριθώ σε προκλήσεις . Πλέον, θέλω να συνεισφέρω μέσω της εμπειρίας μου και των δεξιοτήτων μου στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Η Καλλιρρόη  από όπου κατάγομαι και ζω είναι ένας μοναδικός τόπος με πλούσια ιστορία, φυσική ομορφιά και ζωντανή κοινότητα. Αναγνωρίζω τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και δεσμεύομαι να εργαστώ με σκοπό τη βελτίωση των υποδομών, των υπηρεσιών και της ποιότητας ζωής για όλους τους κατοίκους μας.

Κλείνοντας, θέλω να εκφράσω την πλήρη στήριξή μου προς τον Δήμαρχο Θεόδωρο Αλέκο, έναν δυναμικό ηγέτη που έχει αποδείξει την αφοσίωσή του για τον τόπο μας. Με την ικανότητά του να διαχειρίζεται προκλήσεις και να επιτυγχάνει αποτελέσματα, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να συνεργαστούμε για να προαγάγουμε το καλό του Δήμου μας

Ο υποψήφιος με το συνδυασμό του Δημάρχου Θεόδωρου Γ. Αλέκου

Ηρακλής Ντούλας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.