Τελευταίες Ειδήσεις

Μια νέας γενιάς δυναμική γυναίκα στο πλευρό του Δημάρχου. Υποψηφιότητα της κα. Μαριαλένας Δεβελίογλου - Παπαδοπούλου ως Δημοτική Σύμβουλος


Η κα. Μαριαλένα Δεβελίογλου είναι μία νέα γυναίκα που επιδεικνύει αξιέπαινα χαρακτηριστικά. Η προσφορά της ως βοηθός νοσοκόμος χειρουργείου και η αφοσίωσή της στην υποστήριξη ιατρικών ατόμων της τρίτης ηλικίας την κάνει ένα παράδειγμα αληθινής ανθρωπιάς και φροντίδας.

Ο ρόλος της Μαριαλένας ως βοηθός νοσοκόμος είναι πολύτιμος . Με την εμπειρία και την εμπιστοσύνη που απέκτησε στο χώρο της νοσηλευτικής, δείχνει όχι μόνο εξαιρετικές ικανότητες, αλλά και μια πραγματική ευαισθησία και συμπόνοια προς τους συναθρώπους μας.

Σου εύχομαι ολόψυχα Καλή επιτυχία.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

 

Για μένα, η υποψηφιότητα αυτή αντιπροσωπεύει ένα βήμα προς την εξυπηρέτηση και την πρόοδο της κοινότητάς μας. Με την πείρα μου ως βοηθός νοσοκόμος χειρουργείου και την άμεση επαφή με ανθρώπους, έχω γνωρίσει τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας από πρώτο χέρι.

Κατανοούμε τη σημασία της συνεργασίας και της ενότητας για την επίτευξη θετικών αλλαγών. Υπόσχομαι να εργαστώ ακούραστα για το κοινό μας καλό, στην Δημοτική Ενότητα Χασίων και να σας αντιπροσωπεύσω με αξιοπρέπεια και αφοσίωση.

Η δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Θεόδωρου Γ. Αλέκου

Μαριαλένα Δεβελίογλου

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.