Τελευταίες Ειδήσεις

Από την Καλαμπάκα ο Θανάσης Λιούτας συνεχίζει τις περιοδείες του
Λίγες ημέρες πριν την κάλπη της 25ης Ιουνίου, ο Θανάσης Λιούτας δυναμικά συνεχίζει τις περιοδείες του, μεταφέροντας το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ισχυρή εντολή – Αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας – Συνέχιση της πολιτικής της ανάπτυξης.

 

Το πρωί της Τρίτης 20 Ιουνίου, ο Θανάσης Λιούτας βρέθηκε στην Καλαμπάκα. Το πρόγραμμα ξεκίνησε νωρίς με συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος στον ραδιοφωνικό σταθμό, Σταγών, και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκιάτα. Η συζήτηση για ακόμη μια φορά, εφ’ όλης της ύλης και επεκτάθηκε σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον τόπο του Δήμου Μετεώρων.

 

Ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής του Νομού μας για ακόμη μια φορά πρόταξε την ανάγκη της ισχυρής εντολής στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, για μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία – όπως τόνισε – θα συνεχίζει με συνέπεια και αποφασιστικότητα να εφαρμόζει το σχέδιο και το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια Ελλάδα που θα πηγαίνει πάντοτε μπροστά.

 

Στη συνέχεια ο Θανάσης Λιούτας επισκέφθηκε την αγορά της Καλαμπάκας. Συνομίλησε με τους κατοίκους, τους εμπόρους, τους ιδιοκτήτες καταστημάτων και όλους τους επαγγελματίες της περιοχής. Βρίσκεται άλλωστε πάντοτε σε ανοικτή επικοινωνία μαζί τους, βάζοντας πλάτη για λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν.

 

«Η κοινωνία μας έδωσε ένα δυνατό μήνυμα στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Επέλεξε τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη για να συνεχίσουμε να βαδίζουμε στον δρόμο της ανάπτυξης και της προκοπής. Το μήνυμα αυτό θα επαναληφθεί την 25η Ιουνίου, και μαζί θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε στον δρόμο της πολιτικής, που στο κέντρο της βρίσκεται πάντοτε ο πολίτης, η ζωή του. Το παρόν και το μέλλον του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.