Τελευταίες Ειδήσεις

Ανθρώπινη πόλη με ποδήλατο το μήνυμα της “ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” και του Λευτέρη Αβραμόπουλου

Με ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοπιήθηκε το πρωί στην Καλαμπάκα η δράση του συνδυασμού “Δύναμη Ευθύνης” με επικεφαλής τον  Λευτέρη Αβραμόπουλο για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου.

Μικροί -μεγάλοι πήραν τα ποδήλατά τους και ακολούθησαν μια όμορφη διαδρομή που ξεκίνησε από την πλατεία Ρήγα Φεραίου της Καλαμπάκας, με κατεύθυνση προς Διάβα, γεφύρι Σαρακίνας και επιστροφή στην πόλη.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Λευτέρης Αβραμόπουλος τόνισε πως εμείς στη «Δύναμη Ευθύνης» το σκεφτήκαμε και το μοιραζόμαστε μαζί σας. Η 3η Ιουνίου τιμάται παγκόσμια ως «ημέρα ποδηλάτου» κι εμείς στέλνουμε μήνυμα από εδώ, από τα Μετέωρά μας, από την πόλη της Καλαμπάκας και βγαίνουμε στους δρόμους με αυτά. Στέλνουμε μήνυμα για την πιο ανθρώπινη πόλη που θέλουμε. Κάνουμε προβολή στο μέλλον στην πόλη που μαζί θα φτιάξουμε για εμάς και τα παιδιά μας, με περισσότερους ελεύθερους χώρους, με ποδηλατόδρομους, με μεγάλα πεζοδρόμια. Παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας… 


Σημειώνεται πως χαιρετισμό για την σημασία του ποδηλάτου στη ζωή μας έκανε  ο Γιάννης Πελίδης, ο οποίος σε ηλικία 20 ετών υπέστη ακρωτηριασμό των δύο κάτω άκρων εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος.










Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.