Τελευταίες Ειδήσεις

Γερμανοί τουριστικοί πράκτορες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην περιοχή των Μετεώρων και των Τρικάλων

Το τελευταίο τριήμερο βρέθηκε στην περιοχή των Τρικάλων και των Μετεώρων αποστολή από ένα ταξίδι εξοικείωσης που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τουριστικούς πράκτορες από τη Γερμανία .Η αποστολή αποτελούνταν από 5 specialized τουριστικούς πράκτορες επικεντρωμένους σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού ιδιαίτερα , συνοδευόμενους από την αναπληρώτρια διευθύντρια του ΕΟΤ Γερμανίας κα Πρίνου .

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας ήταν συνεχώς μαζί τους , από την πρώτη ημέρα που ήρθαν στη Θεσσαλία , στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου και τους υποδέχθηκε πάλι στον ερχομό τους από την Καρδίτσα και τη λίμνη Πλαστήρα ακολουθώντας  το πρόγραμμα τους που τους είχε ετοιμάσει και παρουσιάζοντας τους προορισμούς της Θεσσαλίας .

Η αποστολή έζησε μοναδικές εμπειρίες σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού εξοικείωσης με πολλές δραστηριότητες , όπως περίπατο σε μονοπάτια των Μετεώρων , ξενάγηση στις Ιερές μονές των Μετεώρων , περιπάτους τη φύση των Χασίων , βόλτα στην πόλη των Τρικάλων , επισκέψεις σε μνημεία , μουσεία και πολλές γευσιγνωσίες  . Παράλληλα τους έγινε παρουσίαση ξενοδοχείων που είχαν επιλέξει ,αλλά και οι ίδιοι έκαναν συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού ,όπως ξενοδοχεία και τουριστικά γραφεία .Τα Β2Β διοργανώθηκαν με τη βοήθεια της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων που ενημέρωσαν τα μέλη τους αλλά και τους πράκτορες για τη δυναμικότητα της περιοχής . Το όλο πρόγραμμα ήταν μετά από επιλογές των πρακτόρων και του γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας .

Επόμενος σταθμός για την αποστολή η περιοχή της  Μαγνησίας και στις 10/6 αναχωρούν για τη Γερμανία , γεμάτοι με εμπειρίες , επαφές και σχεδιάζοντας προγράμματα που έχουν μέσα τη Θεσσαλία .Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.