Τελευταίες Ειδήσεις

Ενημερωτικό μήνυμα Κατερίνας Παπακώστα για την διαδικασία των εκλογών.


Στις 25 Ιουνίου, επιστρέφουμε ξανά στην κάλπη για να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα και να επισφραγίσουμε την επιλογή μας για την εκπροσώπησή μας στη Βουλή των Ελλήνων.

 

Η διαδικασία παραμένει ίδια. Οι Έλληνες πολίτες επιστρέφουν στα ίδια εκλογικά κέντρα που ψήφισαν στις 21 Μαΐου και προμηθεύονται από εκεί, τα νέα ψηφοδέλτια των κομμάτων.

 

Τα ψηφοδέλτια της προηγούμενης εκλογικής διαδικασίας παύουν να ισχύουν και θεωρούνται άκυρα κατά τη διαδικασία της καταμέτρησης. Σε περίπτωση που οι Τρικαλινοί συμπολίτες μας θέλουν να προμηθευτούν εκ των προτέρων τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, μπορούν να το κάνουν από τα τοπικά γραφεία των ΔΗΜΤΟ σε Καλαμπάκα, Πύλη και Φαρκαδόνα, από το περίπτερο της ΔΕΕΠ Τρικάλων στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, καθώς και από τα πολιτικά γραφεία των υποψηφίων Βουλευτών.

 

Επιπλέον, θα πρέπει να διευκρινιστεί πως παρά το γεγονός ότι η κατανομή των εκλογικών εδρών δεν έχει οριστικοποιηθεί και κατά συνέπεια, εκκρεμεί ακόμα η κατοχύρωση της εκλογής των υποψηφίων βουλευτών, η ψηφοφορία της 25ης Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί χωρίς σταυροδοσία.

 

Δεδομένης της πιθανότητας να καταμετρηθούν ως άκυρα τα ψηφοδέλτια που θα βρεθούν με σημειωμένο σταυρό δίπλα στο όνομα των υποψηφίων, είναι σημαντικό να ενημερώσουμε τους ψηφοφόρους κάθε ηλικίας, ώστε να μην διακινδυνεύσουν να μην προσμετρηθεί η επιλογή τους στο εκλογικό αποτέλεσμα.

 

Καλή ψήφο σε όλους τους Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.