Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας της Αθηνάς Φλώρου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο


Και η Αθηνά Φλώρου, μια νέα κοπέλα με διάθεση για πολλή δουλειά και προσφορά στον τόπο εντάσσεται τον συνδυασμό του Λευτέρη Αβραμόπουλου «Δύναμη Ευθύνης». «Η Καλαμπάκα και τα χωριά του Δήμου μας έχουν τεράστιες δυνατότητες» λέει «χρειάζεται να συμφωνήσουμε όλοι σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα σαν αυτό που ξεδιπλώνει μέρα με τη μέρα ο Λευτέρης Αβραμόπουλος, με στόχο να τα αλλάξουμε όλα, να τα πετύχουμε όλα και να δώσουμε προοπτική στις νεότερες γενιές. Πορευόμαστε με τόλμη και επιδιώκουμε μια νέα αρχή».

Αθηνά Φλώρου

Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων

 

Βιογραφικό σημείωμα

Η Αθηνά Φλώρου γεννήθηκε το 1991 στο Έκχοι  της Σουηδία. Είναι η  δευτερότοκη κόρη του Ηλία Φλώρου (κάτοικου Αγιοφύλλου ) και της Παρασκευής Τσιόμπα (με ρίζες από Αμάραντο και Καστανιά).

Μετά την επιστροφή της οικογένειας από τη Σουηδία , το 2000 στο Αγιόφυλλο, όπου και διαμένουν μόνιμα,  φοιτά στο δημοτικό σχολείο και στη συνέχεια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (Γυμνάσιο-Λύκειο) της πόλης της Καλαμπάκας. Το 2009, μέσω πανελληνίων εξετάσεων εισέρχεται με επιτυχία στο Τεχνολογικό Ίδρυμα Λάρισας στο τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων, απ’ όπου και αποφοιτά με άριστα.

Ακολούθως, λαμβάνει βασική εκπαίδευση στη πόλη της Αθήνας στο πρόγραμμα ΄΄Γιατροί χωρίς σύνορα΄΄, και παράλληλα εμπλουτίζει τις γνώσεις της, αποκτώντας πτυχία ξένων γλωσσών, πληροφορικής και σεμιναρίων πάνω στο επάγγελμα της .

Το 2016 εισέρχεται με επιτυχία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με τίτλο ΄΄Βασικές Βιοιατρικές Επιστήμες΄΄ στο τμήμα της Βιοχημείας του Πανεπιστήμιου Ιατρικής Σχολής της πόλης των Ιωαννίνων, στα πλαίσια του οποίου συμμετείχε με επιτυχία σε μεγάλη ιατρική έρευνα με δημοσιεύσεις σε διάφορα ιατρικά περιοδικά. Παράλληλα με τις σπουδές της εργάστηκε σε μικροβιολογικό διαγνωστικό κέντρο της πόλης και έκανε εθελοντισμό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Εν μέσω πανδημίας αναβάθμισε τις γνώσεις της αποκτώντας και ένα δεύτερο πτυχίο στο Δημόσιο Πειραματικό ΙΕΚ Λαμίας στο τμήμα Βοηθός Φαρμακείου από όπου αποφοίτησε το Ιανουάριο του 2023.

Από το Φεβρουάριο του 2021 μέχρι και σήμερα έχει συμπεριληφθεί στο δυναμικό των διαγνωστικών εργαστηρίων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας όπου από τη θέση του Τεχνολόγου Ιατρικών Εργαστηρίων  προσφέρει έργο και εργάζεται σε ένα χώρο που υπηρετεί με αφοσίωση και περίσσιο ζήλο. Μετά το θάνατο των συγγενών της, έχει αναλάβει και την αγροτική δραστηριότητα και διαχείριση της οικογένειας της, στο τόπο καταγωγής της, το Αγιόφυλλο της δημοτικής ενότητας Χασίων του Δήμου Μετεώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.