Τελευταίες Ειδήσεις

Με δύο Υπουργούς τα Τρίκαλα στη νέα κυβέρνηση;


Με αυξημένο ενδιαφέρον αναμένεται και στα Τρίκαλα, η σύνθεση της νέας κυβέρνησης που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Και το λέμε αυτό διότι μετά την σίγουρη υπουργοποίηση του πρώτου σε ψήφους Βουλευτή Τρικάλων στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Σκρέκα (πιθανότατα σε άλλο Υπουργείο από το Περιβάλλοντος και Ενέργειας που ήταν μέχρι πρότινος), υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξει και δεύτερος εξωκοινοβουλευτικός Υπουργός από τα Τρίκαλα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Παπαστεργίου.


Αυτό ειπώθηκε-εμμέσως πλην σαφώς-στη σημερινή εκπομπή «Live news» του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Παπαστεργίου προορίζεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλάβει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στο οποίο Υπουργός ήταν μέχρι πρότινος ο Κυριάκος Πιερρακάκης.


Στην εν λόγω εκπομπή ειπώθηκε χαρακτηριστικά πως «Προς υπουργοποίηση ονόματα και στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, περιλαμβάνεται άνθρωπος της αυτοδιοίκησης σε πολύ προχωρημένο τεχνολογικά Δήμο».


Ας μην ξεχάσουμε βέβαια να αναφέρουμε και αξίζει να το κρατήσουμε αυτό, την επιθυμία αλλά και δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη να υπάρχουν πολλές γυναίκες στο νέο κυβερνητικό σχήμα, κρατείστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.