Τελευταίες Ειδήσεις

Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας - Περί κλεισίματος υποκαταστήματος Alpha Bank στο Δήμο Μετεώρων

 


Αξιότιμοι κύριοι,


Με μεγάλη έκπληξη ακούσαμε ότι έπεται κλείσιμο του υποκαταστήματος στην πόλη της Καλαμπάκας. Ύστερα από αίτημα των μελών μας, σας γνωστοποιούμε την ανησυχία και δυσαρέσκεια μας στο άκουσμα αυτής της είδησης.

Η τοπική μας κοινωνία θεωρεί αυτονόητο, ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ενάντια στα συμφέροντα των πολιτών και των επιχειρηματιών του Δήμου μας, ο οποίος έχει πολύ μεγάλη γεωγραφική έκταση και συγχρόνως είναι από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς στη χώρα.

Αναφορικά με τον Εμπορικό Σύλλογο και τα μέλη του, αλλά και με άλλους επαγγελματίες άλλων δραστηριοτήτων, εκτιμούμε πως μια τέτοια απόφαση θα οδηγήσει πολλούς στο να αντικαταστήσουν άμεσα την όποια τρέχουσα συνεργασία με το τοπικό κατάστημα, με κάποια άλλη Τράπεζα που διατηρεί κατάστημα στην πόλη μας. Οι επαγγελματίες της πόλης, συχνά χρειαζόμαστε να κάνουμε επίσκεψη εντός του καταστήματος και μέχρι τώρα μας είναι ήδη δύσκολη η εξυπηρέτηση δεδομένων των εργασιακών ωραρίων μας, δεν μπορούμε να φανταστούμε την επιπλέον δυσκολία που θα προκύψει αν θα χρειάζεται πλέον να μεταβούμε στα Τρίκαλα για να εξυπηρετηθούμε!

Σας παρακαλούμε να εξετάσετε το ζήτημα με τη δέουσα υπευθυνότητα και αλληλεγγύη απέναντι στους πολίτες και επιχειρηματίες του Δήμου Μετεώρων και ευελπιστούμε να πράξετε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πληγεί η τοπική κοινωνία μας.

Είμαστε στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.