Τελευταίες Ειδήσεις

Ηλίας Βλαχογιάννης: Όλοι στην κάλπη στις 25 Ιουνίου για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Η αδιαφορία «τιτρώσκει» τη Δημοκρατία.


Πολλοί πίστευαν ότι μετά το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που έβγαλαν οι κάλπες στις εκλογές της 21ης Μαΐου, σήμερα θα είχαμε άλλο τοπίο και άλλο κλίμα πολιτικής αντιπαράθεσης.

  Πολιτικοί αναλυτές, έμπειροι δημοσιολογοι,στελέχη εταιρειών δημοσκοπήσεων κλπ,ήταν βέβαιοι ότι τα κόμματα της Αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα της μείζονος, θα είχαν αντιληφθεί τα μεγάλα λάθη τους κατά την προεκλογική περίοδο.

  -Θα είχαν αντιληφθεί ότι η τοξική αντιπολίτευση, έφερε τα αντίθετα από τα  προσδοκόμενα αποτελέσματα.

·          Θα είχαν αντιληφθεί ότι οι πολίτες μετά από μία πρωτόγνωρη υπερδεκαετή οικονομική -και όχι μόνο- κρίση, είχαν κουραστεί και δεν ήθελαν άλλη “μαυρίλα”.

·          Θα είχαν αντιληφθεί ό,τι το 2023,ΔΕΝ είναι 2015!!! Ό, τι το κύμα της οργής και του θυμού, “μέριασε”στα βράχια της λογικής και του κοινού νου….

·          Θα είχαν αντιληφθεί ότι κουβαλάνε στην πλάτη τους 4,5 χρόνια Κυβερνητικής θητείας, με ένα αχρείαστο τρίτο μνημόνιο, το νόμο-έκτρωμα του Κατρούγκαλου για τις συντάξεις και ένα ασήκωτο βάρος 100 δισ.στην πλάτη του Ελληνικού λαού.

·          Γι’αυτό και θα έπρεπε να είναι πιο σεμνοί, πιο ταπεινοί,πιο μετριοπαθείς …

·          Τώρα ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, διαγκωνίζονται για την πρωτοκαθεδρία στο χώρο της Κεντροαριστεράς, αλλά ταυτόχρονα και για το ποιός θα βάλει….περισσότερους φόρους!!!!

·          Είναι πραγματικά να απορεί κανείς με το σκεπτικό τους: πώς θα είναι αρεστοί σε περισσότερους ψηφοφόρους του χώρου τους και όχι σε περισσότερους Έλληνες πολίτες!!!!

·          Φαίνεται πως έχοντας συμβιβαστεί με το αποτέλεσμα των εκλογών, περισσότερο  σκέφτονται τη διαχείριση του   την επόμενη μέρα της κάλπης, παρά το ενδεχόμενο νίκης τους….

·          Αυτό  όμως δεν πρέπει να μας εφησυχάσει . Τουναντίον  πρέπει να πεισμώσουν τους σκεπτόμενους πολίτες και να τους στείλουν μαζικά στις κάλπες.

·          Όχι εφησυχασμός, όχι σιγουριά για το αποτέλεσμα. 

·          Ξεκινάμε από την αρχή για μια αυτοδύναμη και περήφανη Ελλάδα.

·          Μονο η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, μπορούν να εγγυηθούν τη σταθερότητα, την πρόοδο, τις μεταρρυθμίσεις που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.

·          Η αυτοδυναμία  της ΝΔ, είναι αναγκαιότητα για την Ελλάδα. Είναι πρόταση για ένα καλύτερο αύριο.

·           

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.