Με επιμονή και προσήλωση στον στόχο της ανάδειξης της Νέας Δημοκρατίας, σε αυτοδύναμη κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, η Υποψήφια Βουλευτής, Κατερίνα Παπακώστα, συνεχίζει τις περιοδείες της στην περιφέρεια του νομού.
Το Σάββατο, η πρώην Βουλευτής, επισκέφθηκε το Γενέσι, τον Πρόδρομο και το Γοργογύρι και συζήτησε με τους κατοίκους για τα αποτελέσματα της κυβερνητικής θητείας και τη σημασία της στήριξης της Νέας Δημοκρατίας και στον νέο γύρο εκλογών, προκειμένου να συνεχιστούν τα μεγάλα έργα για τα οποία έχουν τεθεί τα θεμέλια ήδη από την πρώτη τετραετία.
Συμμετέχοντας στον εορτασμό, των Αγίων Πάντων, το απόγευμα του Σαββάτου, έστειλε τη δική της ευχή στους συντοπίτες της για υγεία και προκοπή, από τον ομώνυμο ιερό ναό στο Πρίνος, αλλά και από τον Ι.Ν. Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ξηρόκαμπο, όπου παρευρέθηκε στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, το πρωί της Κυριακής.
Στη συνέχεια, η Υποψήφια Βουλευτής επισκέφθηκε την Οξύνεια, το Κακοπλεύρι, τις Σταγιάδες και την Αγναντιά, όπου μίλησε για τις συνέπειες που θα είχε μία διάσπαση των ψηφοφόρων προς νέα «πειραματικά» σχήματα, όπως τα χαρακτήρισε, τα οποία «δεν διαθέτουν ούτε την εμπειρία, αλλά ούτε και την οργάνωση που απαιτείται για την διαχείριση των κρίσιμων ζητημάτων για τη χώρα».
























Ξενοδοχείο Αντωνιάδης
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)























Δεν υπάρχουν σχόλια
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.