Τελευταίες Ειδήσεις

Πανελλήνιες 2023: Συνέχεια σήμερα με θέματα σε Αρχαία, Μαθηματικά, Βιολογία


Η μεγάλη μέρα των κατευθύνσεων έφτασε. Οι πανελλήνιες 2023 συνεχίζονται σήμερα με θέματα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία για χιλιάδες υποψηφίους που «ψαρεύουν» στα θολά νερά των εξετάσεων.

Πανελλήνιες 2023 - Από την Πέμπτη και την πρεμιέρα των πανελληνίων το Dnews είναι παρών. Έτσι και σήμερα το Dnews θα είναι εδώ, δίπλα σε υποψήφιους και σε οικογένειες. Στις 10 το πρωί θα σας παρουσιάσουμε πρώτοι τα θέματα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία ενώ αμέσως και σταδιακά θα σας ανακοινώσουμε τις σωστές απαντήσεις σε όλα τα μαθήματα.Μέχρι νωρίς το μεσημέρι θα έχουμε αναρτήσει σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Μεθοδικό τις απαντήσεις σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία για να ξέρουν οι υποψήφιοι πως τα πήγαν στις σημερινές πανελλήνιες 2023.


Ο αγώνας όμως δεν τελειώνει εδώ καθώς μέχρι και την άλλη Δευτέρα στις 12 Ιουνίου το Dnews θα είναι στην πρώτη γραμμή παρουσιάζοντας όλα τα hot θέματα των πανελληνίων αλλά και τις λύσεις τους. Αργότερα, συντονισμένοι πάντα εδώ, θα μάθετε την ημερομηνία που το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων.


Τέλος, για πρώτη φορά φέτος, το υπουργείο Παιδείας φιλοδοξεί να ανακοινώσει νωρίτερα τις βάσεις για την εισαγωγή των υποψηφίων στα ΑΕΙ όλης της χώρας. Όπως έχει πει ο γραμματέας του υπουργείο κ. Κόπτσης όσο και η πρώην υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, οι βάσεις θα έχουν ανακοινωθεί πριν μπει ο Αύγουστος.


Πανελλήνιες 2023 - Το πρόγραμμα

Στη συνέχεια, την Πέμπτη 8 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).


Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, η εβδομάδα περιλαμβάνει τρεις ημέρες εξετάσεων μαθημάτων ειδικότητας. Ειδικότερα, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.


Ακολούθως, την Παρασκευή 9 Ιουνίου, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο - Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία - Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.


Τέλος, το Σάββατο 10 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Στοιχεία Μηχανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.