Τελευταίες Ειδήσεις

Ντάρδας Γιώργος. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως τοπικού συμβούλου Δήμου Μετεώρων για τις Δημοτικές Εκλογές 2023


Συνδημότισσες, συνδημότες


Είμαι ο Γιώργος Ντάρδας με καταγωγή και διαμονή την Διάβα Καλαμπάκας. Εξήντα πέντε ετών και πατέρας δύο παιδιών. Εργάζομαι στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και έχω μία πολυετή παρουσία στο τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι.


Η Διάβα είναι ένα κεφαλοχώρι της ευρύτερης περιοχής. Αυτό σημαίνει οτι μπορεί να αναπτυχθεί παίζοντας πλέον ουσιαστικό οικονομικό και πολιτιστικό ρόλο στον Δήμο Μετεώρων, αρκεί να αντιμετωπιστούν επιτυχώς χρόνια προβλήματα των κατοίκων όπως η αποχέτευση, το οδικό δίκτυο, ο καθαρισμός ρεμάτων και καναλιών και η συντήρηση τσιμενταυλάκων.


Είναι απλά προβλήματα με απλές λύσεις. Δεν έχουν δυσθεώρητο κόστος αλλά απαιτούν πολιτική βούληση, σχεδιασμό και συνεργασία. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι κάτοικοι όπως γνωρίζουν και την έλλειψη βούλησης και αδυναμία συνεργασίας των προηγούμενων δημοτικών αρχών. Είναι και ο λόγος που τους οδήγησε στην απαξίωση προσώπων και διεργασιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Αυτή την απαξίωση σκοπεύω να αντιστρέψω συμμετέχοντας στους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου. Πιστεύω και επενδύω στην “φρεσκάδα” της νεότητας, στο “ανοικτό μυαλό”, στην εμπειρία, στην γνώση, στον επαγγελματισμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.