Τελευταίες Ειδήσεις

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

 


ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟY ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ


Ώρες διεξαγωγής:  9:00  έως  13:00

Είσοδος Διοικητηρίου Π.Ε. Τρικάλων (Βασιλείου Τσιτσάνη 31) Πληροφορίες στο email: sypetrikalon@gmail.com  τηλ. επικ. 6945151813


Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη πλησιάζει και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εστιάζει στον σημαντικό ρόλο της εθελοντικής προσφοράς αίματος, στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και θέτει ως κεντρικό μήνυμα:

 

“Δώσε αίμα, δώσε πλάσμα, μοιράσου τη ζωή, μοιράσου την συχνά”

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης, συμβάλει σ’ αυτή την προσπάθεια, διοργανώνοντας Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη 14/06/23 από τις 9:00 π.μ έως 13:00 μ.μ στην είσοδο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Τρικάλων επί της Βασιλείου Τσιτσάνη 31  (Ισόγειο).

Η αιμοδοσία θα γίνει σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου μας. Καθ’ όλη την διάρκεια της αιμοδοσίας παρίσταται ιατρός, ώστε να λαμβάνεται το απαραίτητο ιατρικό ιστορικό όσων επιθυμούν να δώσουν αίμα.

Καλούμε τους συναδέλφους αλλά και όσους θέλουν να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία να προσφέρουν σ’ αυτή την ευγενική πράξη ανθρωπιάς, της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές.

 

Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρεται.

Δίνεις αίμα, σώζεις ζωές!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                                             Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                                            ΒΕΝΕΤΗ ΣΟΦΙΑ                ΒΑΓΙΩΝΑ ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.